anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia i'Velo

And04
Senior
Bicicleta este mijlocul tău de transport preferat? Orange oferă o posibilitate rapidă de a închiria biciclete, prin intermediul aplicației i'Velo.
Dacă ai un abonament persoană fizică la Orange, te poți autentifica în aplicația i’Velo folosind numărul de telefon. Astfel, vei putea închiria biciclete și trotinete 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.
Prin această metodă de autentificare se reduce timpul de așteptare prin eliminarea necesității scanării buletinului și a validării identității de către operatorii i’Velo.
Rețeaua i’Velo este prezentă pentru moment în orașele Alba Iulia, Brașov, București, Constanța, Iași, Oradea și Sibiu.
Mai multe detalii găsiți aici: https://www.orange.ro/servicii/ivelo/
Ce părere aveți despre această aplicație? O veți utiliza? 🙂
3 Răspunsuri 3

svetalex
Senior certificat
Super tare aplicația, deși personal nu știu să merg pe bicicletă :). Am primit și eu acum câteva minute notificare din App Center. Recunosc că sunt destul de reticientă în a încărca telefonul cu aplicații inutile. Înțeleg că această aplicație include cam toate posibilitățile de a închiria biciclete/trotinete

DanielaH
Moderator
@And04, mulțumim pentru postare! Am publicat săptămâna trecută această știre și aici https://comunitate.orange.ro/questions/2358372-orange-bicicleta-love.

Vio73
#StarMember
Destul de interesantă aplicația respectivă, dar văd că deocamdată ai posibilitatea să folosești bicicletele doar în câteva orașe. Chiar dacă la mine în oraș nu este, eu am propria bicicletă, pe care o folosesc pe la țară, la plimbări ocazionale, pentru recreere. Mulțumim!