Întrebare fară răspuns

Orange Games - cum mă abonez și dezabonez

Salut tuturor!

Ne-am gândit să facem acest topic dedicat pentru a răspunde la întrebarea activării și dezactivării Orange Games. Aplicația Orange Games este un magazin virtual cu peste 600 de jocuri pentru Android, fără reclame, cu monede sau bonusuri nelimitate în joc. Abonamentul pentru jocuri costă 1,18 euro/ săptămână (TVA inclus).

 

Am observat că sunt utilizatori care reclamă faptul că au primit sms cu mesajul "Plata in valoare de x euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes" și în continuare puteți vedea și pașii pentru dezabonare.

 

Cum mă abonez?

 

Din Google Play:

Procesul de abonare este momentan disponibil doar pe versiunea mobilă a paginii aplicației, urmând să fie disponibil în curând și pe versiunea de desktop. 

 

Din Orange App Center si Huawei App Gallery:

 • Se descarcă aplicația Orange Games
 • La prima deschidere a aplicației apare o fereastră pop-up care solicită abonarea. După bifarea secțiunii de acord cu termenii și condițiile, se apasă butonul “Abonează-te” si se ajunge la pagina de confirmare abonare unde se apasă “ Începe acum”

 

 

 

Cum mă dezabonez?

Atenție: Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea.

 • Dacă nu aveți aplicația instalată, o instalați - Orange Games. Se accesează secțiunea “Abonament  => Abonamentele Mele”. Aici se văd informațiile despre abonamentul activ
 • Se apasă butonul “Dezabonare”, apoi se va vedea ecranul de confirmare a dezabonării
 • Veți avea în continuare acces la jocurile din abonament până la expirarea perioadei abonamentului existent activat

 

 

Cum accesez abonamentul Orange Games printr-o rețea Wi-Fi?

 • Se selectează opțiunea “Înregistrare” din meniul aplicației Orange Games, care apare atunci când se apasă pe colțul din stânga sus al ecranului, apoi se urmează pașii indicați în continuare
 • Se introduce numărul de telefon Orange
 • Se va primi prin SMS un cod PIN
 • Se introduce codul PIN

 

Mai multe informații despre aplicația Orange Games aici https://comunitate.orange.ro/questions/2321309-aplicatia-orange-games-serviciul-gaming-orange-bazat-abonament

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Interesant tutorialul. Mulțumesc frumos. Acum, văzând pașii care trebuie urmați, probabil că va fi mai ușor de anulat un abonament la Orange Games. Taxare pe săptămână este bine venită, că poate te plictisești și nu îți place și nu are rost să arunci banii pe fereastră, timp de o lună.

Suma fara tva este 0.99 euro, exact cea pe care o reclama unii utilizatori.. e ciudat ca se fac destui pasi si totusi sunt convinsi ca nu s-au abonat.. Poate topicul asta va mai lamuri din intrebari..

Un tutorial explicit si bine venit pentru cei care indragesc jocurile. Mi se pare interesanta ideea cu abonamentul saptamanal :)

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4455 / 5000
puncte
Custom field 2
And04

Excelent Mihaela. Sper pe aceasta cale cei care au "calcat pe bec" sa-si aminteasca episodul abonarii.
@Jay: eu sunt convins ca cei in cauza nu-si vor aminti ca s-au abonat vreodata. La cate topicuri nu m-am repetat inutil.... sper acest topic sa fie mai convingator.

Din păcate realitatea e ca nu e chiar așa la dezabonare si nu a funcționat decat prin chat cu relații clienți .
Care domnișoara a anulat plata prin factura Orange .
Prin nici o alta metoda de pe site nu a funcționat .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Noah, cum ai procedat, ce anume nu a funcționat?
Ai accesat în aplicație secțiunea “Abonament => Abonamentele Mele” și apoi “Dezabonare”?

Yeap . Parcă am dat un stop la ceva număr scurt si nu se dezactiva .
Ceva ce oricum activasem fara să știu, si am văzut cost suplimentar in my orange .
O aplicație cu ceva euromedia nu știu mai cum .
Mai adorm cu mobilul in mana noaptea; si se mai apasa aiurea .
Pe Youtube e mereu sus la acasă siteul ala de jocuri .
Nu mai scapam de el si cum robotul nu înțelege ce vreau am intrat direct pe chat cu o domnișoară amabilă care a dezactivat posibilitatea de plată prin factura .
Am dat banii, dar acum nu mai am treabă cu site-urile astea .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Eu am o alta problema sotia mea nu poate sa se dezaboneze deoarce nu are aplicatia instalata . Eu nu ma mai aflu pe teritoriul Romaniei cand vreau sa instalez aplicatia sa o dezabonez imi zice ca nu este disponibila pe teritoriul tari in care ma aflu.
Cum pot dezabona alt fel ?

Salut, Max. Bine ai venit în comunitate.
Pentru că în această situație este nevoie de verificarea contului, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail asociată contului My Orange).
Te așteptăm înapoi în comunitate cu vești bune :)

Buna ziua,

Acest topic NU raspunde situatiei descrie de dvs: Am observat că sunt utilizatori care reclamă faptul că au primit sms cu mesajul "Plata in valoare de x euro prin Jocuri pe telefon a fost efectuata cu succes" și în continuare puteți vedea și pașii pentru dezabonare.

Mi se pare ca tratati superficial ceea ce poate fi o tentativa de frauda! Eu sunt unul din utilizatorii care au reclamat acest lucru. Nu am avut instalata aplicatia Orange Games NICIODATA pe dispozitivul meu, nu am parcurs niciodata pasii de activare ai acestui abonament.

Cu toate acestea m-am trezit cu cost suplimentar si mesajul descris si de dvs, in doua randuri. Daca prima data am fost convins de colega dvs din call center ca a fost activat probabil din greseala din MyOrange, a doua oara m-am documentat mai bine pentru a descopri ce anume activeaza (am dispozitiv blocat cu parola), nu mi se aplica si am ajuns la concluzia ca sunt victima unei fraude pe care Orange nu vrea sa o cerceteze pentru ca, citez: "nu sunt multe sesizari."

Va rog sa detaliati cum se poate activa serviciul Orange Games, daca aplicatia nu a fost si nu este instalata pe un dispozitiv. Iar daca acest lucru nu este posibil, de ce clientii sunt notificati prin SMS si taxati in consecinta?
Multumesc!

Ma identific 100%cu situatia lui CristianSTC.Ori este o frauda la mijloc ori Orange SA a facut o subscriptie pe spatele abonatilor...Sper sa aflam candva un punct de vedere oficial.PS:Intre timp a trebuit sa instalez acea aplicatie,sa constat ca sunt deja abonat si sa ma dezabonez.

Koko_1
Koko_1

Koko_1

User level
Nivel
1
229 / 750
puncte
Custom field 2
Koko_1

Am discutat situațiile semnalate de voi și cu colegii noștri de la departamentul tehnic care ne-au explicat că există 2 variante prin care este posibilă tarifarea pe numere de telefonie mobilă, fără ca aplicația să fi fost instalată vreodată în telefon:
1. Dacă sunt conectat prin date mobile Orange și vreau să mă abonez la Orange Games, aplicația detectează numărul meu de telefon. Dacă în schimb sunt conectat la o rețea WiFi, aplicația nu detectează numărul din telefon și îmi cere să îl completez eu manual. Pot completa orice număr de telefon, inclusiv al altcuiva, care nu are aplicația instalată. Pe acel număr de telefon se va primi un cod PIN prin SMS. După confirmarea codului PIN se va face tarifarea pe numărul respectiv. Acest lucru implică acces la numărul/ telefonul respectiv pentru a putea vedea codul primit prin SMS.
2. Un telefon cu număr Orange face hotspot, iar eu mă conectez la hotspot cu telefonul meu și accesez Orange Games. Abonarea se va face pe numarul Orange care face hotspot, similar cu ce am specificat mai sus. La fel, acest lucru implică acces la telefonul respectiv din moment ce eu mă conectez la hotspotul acestuia.

Eu am descarcat aplicația și nu sunt abonat dar, sunt la a doua plata de 1.18 euro.

Marius_8
Marius_8

Marius_8

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Marius_8

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!