anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pareri oferta tv+net

Formidabilul
Vizitator

Buna seara comunitate, 

Vin si eu cu o intrebare. Doresc sa ma abonez la Orange datorita pretului avantajos, tv+net la 32 lei, comparativ cu alti distribuitori unde ma costa dublu . Credeti ca merita schimbarea ? Ce probleme ati intampinat , vitezele sunt ce promit ? 

Va multumesc 

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Grila TV îți este ok? Dacă vorbim de Digi (după preț, ei ar fi comparația) are toate grila la liber în prețul ăla. 

Legat de viteza de internet, mă îndoiesc să fie cel de 2 300 Mbps unde au fost ceva neplăceri cu routerul. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am de prin 2018 servicii și nu am întâmpinat decât câteva întreruperi generale, dar s-au rezolvat.

Ce să zic? Grila de programe este ok, calitatea peste competitori, internetul merge decent, cele mai bune servicii în raportul calitate-preț.

Pot fi unele întârzieri la intervenție, dacă ai probleme, dar nu la toată lumea au fost.

Acum, fiecare alege ce dorește pe banii săi!

Succes oricare îți va fi alegerea!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Orange  are una dintre cele mai diversificate grile TV dintre operatorii din România, cu un număr mare de canale naționale și internaționale, inclusiv multe variante HD și pachete tematice suplimentare. Spre deosebire de Digi , unde majoritatea canalelor din pachetul de bază sunt transmise necriptat și pot fi recepționate direct pe televizor, la Orange o parte dintre canale sunt criptate și necesită utilizarea unui decodor sau a unui modul CI+ împreună cu smart cardul aferent. Primele două module CI+ sunt incluse în pachetul menționat anterior, ceea ce permite utilizarea serviciului pe două televizoare compatibile fără costuri suplimentare pentru echipamente.

Legat de internet, vitezele pot fi influentate de echipamentelele tale cat si de infrastructura din zona ta.

Îți recomand să îi întrebi pe vecinii sau cunoscuții din zonă care folosesc servicii Orange cum este experiența lor în utilizarea serviciilor și dacă au întâmpinat probleme tehnice. Este util să afli și cât de rapid s-a intervenit în cazul defecțiunilor, deoarece timpul de remediere poate diferi în funcție de zonă.