anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

YOXO - update-uri cu noutati sau cu reparare de "bug"-uri?

FLo1
#StarMember
In ultima perioada (luna), YOXO a avut dispunibile mai multe update-uri (ultima in 2 dec 2020, ver. 2.5.1.0) la ale cararor explicatii am ramas cam.... in ceata. Ideea este: au venit cu noutati semnificative aceste update-uri sau doar mai incarca memoria telefonului cu niste date suplimentare? Cel putin de la schimbarea interfetei si a tarifului (in urma cu mai bine de 3 luni) nu am observat nici o modificare majora in functionalitatea, designul si serviciile oferite de YOXO. Ati observat voi altceva?
4 Răspunsuri 4

Ascary
Campion certificat
Se pare ca membrii care sunt mai activi deobicei nu au acest serviciu.Mai asteptam sa vedem cine are totusi YOXO 🙂

RafaHelper
#StarMember
Salut @FLo_1, ‏‏‎ ‎ Conform notelor din Google Play au fost aduse urmatoarele modificari: ‏‏‎ ‎ " Luna sărbătorilor de iarnă și a fulgilor de nea aduce cadouri din partea noastră: - Prelungim oferta cu prețuri reduse până la început de ianuarie - Lansăm o tombolă faină cu vouchere Cărturești. Dă share la aplicație și, dacă cineva o descarcă, poți câștiga #SharingIsCaring - Protocolul 3D Secure a fost îmbunătătit, conform noilor cerințe legale "

FLo1
#StarMember
@rafa: poveste similara a fost si la updateurile anterioare, atat doar ca atunci recunosteau unele schimbari conform sugestiilor utilizatorilor. Insa schimbarile au fost minore.

RafaHelper
#StarMember
Inteleg @FLo_1, din pacate foarte putine aplicatii au dedicata o sectiune pe pagina de web unde se afiseaza detalii despre fiecare versiune lansata.