la 11-09-2025 06:29 PM
Pai nici nu am reusit sa deschid bine chestia asta yoxo ca m-a lovit .....sa sun la relatii cu clientii trebuie sa mai platesc ceva in plus...
la 11-09-2025 06:46 PM
Salutare!
Ești client yoxo și ți s-a majorat prețul sau cum?
11-09-2025 06:50 PM - editat 11-09-2025 07:44 PM
Salutare!
Metode de contact serviciul clienti YOXO
Dacă ai nevoie de suport pentru abonamentul sau contul tău YOXO, poți contacta Serviciul Clienți Orange prin următoarele metode:
Ca să poți apela serviciul clienți de pe un număr Yoxo, este necesar să ai credit disponibil.
la 11-09-2025 09:24 PM
Ce sa platesti in plus? Da mai multe detalii, ca sa putem sa te ajutam cu un sfat.
la 12-09-2025 11:10 AM
@Liviugh, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta pentru a te putea ajuta cu răspunsuri. Mulțumim.
la 17-09-2025 12:42 PM
De ce toata lumea se preface ca nu intelege intrebarea din primul post? Incercati sa sunati la relatii clienti si o sa intelegeti exact la ce se refera. Nu poti suna la servicii clienti fara sa platesti extra credit decat sa iei legatura prin chat-ul semi functional unde ti se raspunde dupa foarte mult timp, superficial si apoi ti se inchide conversatia fara sa poti continua.
la 17-09-2025 01:47 PM
Întrebarea a fost înțeleasă. Poți vedea postarea mea de mai jos în care se specifica că apelul de pe un număr yoxo către serviciul clienți este taxat. Că viitor client Yoxo nici eu nu sunt de acord cu aceasta taxare, însă condițiile sunt cunoscute de la început și sunt afișate pe site-ul Yoxo.
la 17-09-2025 01:56 PM
am generalizat insa ma refeream la ceilalti "experti". Ma bucur totusi pentru tine ca esti printre cei putini care citesc EULA cap-coada 🙂
la 17-09-2025 02:18 PM
Eu nu m-am prefăcut, chiar nu am înțeles ce te deranja real.
Yoxo e eminamente un serviciu digital, totul, inclusiv serviciul clienți, se execută online, în aplicația Yoxo. Orice serviciu in plus se plătește, deci nu e vb de nici o țeapa. Așa a fost de la bun început și cred că ți se explică asta când treci pe Yoxo.
la 17-09-2025 03:01 PM
:)) Daca ai citi cu mai mult atentie poate ca ai intelege mai bine. Desi NU eu sunt cel care a afirmat ca YOXO este o teapa, chiar azi mi-am luat si eu teapa de la YOXO (detalii intr-un alt thread)
la 17-09-2025 03:16 PM
Eu având abonament normal, fără restricții, chiar daca am citit cu atenție, nu am înțeles exact ce anume se cere să se plătească in plus și atunci am cerut detalii. Nu am făcut ceva rău... Nu înțelegi ceva, întrebi. Nu știu orice și eu firesc să fie așa, toată viața învățăm si e preferabil sa nu tragem concluzii pripite.
la 17-09-2025 03:35 PM
incerc sa imi dau seama daca esti chatbot AI...Scuze daca nu.
la 17-09-2025 03:52 PM
:)))) Asta nu mi s-a mai spus. Eu cred că e f uman sa nu le știi și să nu le înțelegi pe toate, e in funcție de experiențele prin care ai trecut, iar un tip deștept a zis o chestie și mai deșteaptă: "Cu cât știi mai multe, cu atât mai mult realizezi că nu știi nimic!".
Dar sa revenim la topic, am divagat prea mult și nu-l ajuta pe inițiator discuția noastră paralelă.
la 17-09-2025 07:28 PM
Intrebasem pentru ca răspunsurile par artificiale și nu aduc nimic util. Clientii nu intra pe forum pentru vorbe de duh.
Probabil activitatea pe forum este in fisa postului a unora altfel nu imi explic cum un user nou ca mine a inteles fara efort afirmatia initiatorului de thread pe cand cei cu "experienta" starmembers sau moderatori spameaza inutil cu intrebari evazive pentru ca sunt "umani" peste limita. Experienta de pe chat este foarte asemanatoare ca cea de pe forum, probabil aceeasi "experti". As fi vrut sa pot comunica si la 300 insa e prea umilitor sa platesc credit doar pentru a avea "onoarea" sa intru in legatura. A fost mai usor sa renunt la Yoxo :))
la 17-09-2025 08:30 PM
Ma bucur că ai înțeles mai repede. Poate tocmai pt că tu te-ai lovit de o asemenea problema.
Eu sunt tot abonat Orange, nu angajat. Daca nu am avut Yoxo și nu prea au fost plângeri pe tema asta, nu am înțeles exact la ce se referă. Am vrut sa ajut cumva și am cerut o lămurire, nu e nimic rău în asta.
Când am înțeles, am explicat de ce e nevoie sa consumi niște bani in plus pt a suna la 300. Abonamentul standard de Yoxo asigura acces gratuit la serviciul clienți doar prin chatul din aplicație. Restul se taxează. Nu e o umilinta, nici țeapă, asta e regula "jocului" de la început, așa cum e stipulat pe site: https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-intru-in-contact-cu-un-operator-pentru-asistenta-yoxo/
Daca vrei acces gratuit la 300, treci pe prepay sau abonament clasic.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor