la 19-05-2026 11:32 PM
Plata cu cardul a esuat si la actualizarea cardului, banii nu s-au luat din cont desi pe aplicatie arata ca da. Optiunea de replata nu aparea nicaieri in aplicatie deoarece toate facturile apar ca fiind achitate
Nici pe siteul de plata nu pot completa suma deoarece spune ca numarul meu inca figureaza activ, desi el e suspendat, nu pot suna si nici nu am date. Practic nu ma pot folosi deloc de numar
Dupa 5 zile de mesaje copy paste in care au spus ca au sesizat mai departe, in sfarsit imi cer detalii relevante pentru a face o sesizare oficiala si dau un termen estimativ de 5 zile. La ora actuala a trecut mai mult de inca o saptamana in care nu am putut sa folosesc serviciile, peste 2 saptamani in total cu uz limitat spre deloc
Mi se pare absolut revoltator ca dupa 3-5 zile pierdute cu o investigatie superficiala si lipsa de considerare a ce presupune eroarea asta in sistem pentru viata unui om de zi cu zi, sa mai si dureze peste zilele sugerate si sa nu existe nici o rezolvare
la 20-05-2026 05:41 AM
Salutare!
Ai încercat să iei legătura cu ei de pe chatul lor?
Nu le-ai cerut să grăbească?
la 20-05-2026 10:33 AM
Le-am scris zilnic de 2 saptamani incoace, deoarece "depinde de departamentul tehnic" nu au avut ce sa faca decat sa grabeasca procesul dar nu se intampla nimic
la 20-05-2026 08:49 AM
Salut și bun venit în Comunitate!
Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o :((
Ai cumva numărul sesizării? Putem ruga și noi colegii să verifice care este statusul.
la 20-05-2026 10:35 AM
Buna Daniela, multumesc pentru raspuns
la 20-05-2026 10:47 AM
Mulțumesc și eu pentru detalii. Îți confirm că situația ta este în atenția colegilor mei și este tratată cu prioritate. Sper să se rezolve cât mai repede. Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate.
Gânduri bune!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor