anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

am platit factura, dar nu mi-au deschis abonamentul

tudorpopescu
Începător

buna seara ! mie in contul my orange imi apare ca am de plata 294 lei am fost astazi in magazin sa platesc factura si mi-au spus ca am de plata doar 150 lei .Am platit cat mi-au spus ei dar tot nu mi-au deschis abonamentul .Ce trebuie sa fac ?

12 Răspunsuri 12

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut!

Bine ai venit in comunitate!

Banuiesc ca sunt doua facturi. Una probabil restanta (pe care ai achitat-o) si cealalta cu o alta data scadenta. Poti vedea asta si in aplicatia My Orange.

Daca plata s-a efectuat cu succes, in aplicatie ar trebui sa vezi doar factura curenta. Dar din moment ce inca iti apare 294 RON de plata, banuiesc ca inca nu s-a inregistrat plata.

Daca vrei sa urgentezi un pic lucrurile, poti sa trimiti dovada platii la adresa plati@orange.ro, sau sa iei legatura cu cineva la nr 300 sau pe chat-ul Djingo.

Client Orange

Salutare!

Să nu ai și ceva rate, sau altă factură restantă. Te sfătuiesc să plătești totul din My Orange, dacă poți altădată, iar acum diferența. 

Bafta!

FLo1
#StarMember

@tudorpopescu: Bun venit în Comunitate. În ce tip de "magazin" ai plătit factura? Orange Shop sau alt magazin la care se pot plăti diverse facturi? Într-un Orange Shop ar fi trebuit să poți "vedea" totalul de plată, nu doar valoarea ultimei facturi. Și oricum, plata într-un Orange Shop este instantă, adică nu are nevoie de 2-3 zile pentru procesarea plății.

in orange shop am facut plata .Ma intrebat dna respectiva cat am de plata iam spus 294 si dansa cand a verificat aveam doar 150 am platit cat a spus dansa si problema e ca nu miau dat drumu la abonament 

În mod normal trebuia să-ți spună cât ai total de plata și să ți se dea instant drumul la servicii, dar cum la noi nimic nu mai este clar și sigur, mai apar și erori, din păcate! Eu așa zic, să plătești din My Orange diferența și să îi suni apoi să-ți dea drumul la servici/ servicii!

Bafta!

teacher_
#StarMember

Salut! Ai uitat un lucru.... Ieri a fost sâmbătă. Trebuie sa ai răbdare, plățile este posibil sa se proceseze începând de mâine, luni 24 noiembrie. Cam așa se întâmpla de obicei, mai ales daca ai platit in a doua parte a zilei. Trebuie doar sa ai răbdare. 

@teacher_: Ce înseamnă în acest context "procesare plăți"? Să ținem cont că plata a fost făcută la sediu, nu prin bancă sau terți. Deci ori aplicația are o problemă de sincronizare ori cineva de la Orange încasează dar nu "procesează".

Pai este undeva o problema, asta e clar, pentru că am fost în aceeași situație și nu odată, cu plata in Shop și acceptarea ei lunea...

Al1
Explorator

Cel din magazin nu sunt deloc pregatiti si nu stiu unde sa se uite. Am patit si eu de cateva ori asta. Si le-am zis ca in my orange imi apare alta suma, apoi verifica si face ca da am dreptate 🤦🏼‍♀️ deci concluzie plateste cat vezi tu in my orange

DanielaH
Moderator

@tudorpopescu, s-a rezolvat/ clarifiat situația cu plata facturii? S-a reconectat abonamentul?

Nu ! nici macar nu au intrat in cont acei 150 lei

Al1
Explorator

Dovada platii o ai eu zic ca poti rezolva. Ori ai sms pe telefon ori hartia fizic. N ai incercat si asa?