anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate activa o optiune Orange TV Go prin YOXO ?

a_d_y
Junior entuziast
Am observat ca exista optiunea servicii premium ( 25 lei) Spre ex, as putea activa o extraoptiune Orange TV GO? Din ce am citit , aceste extraoptiuni merg numai cu abonamente.
Poate cineva ne lamureste.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
În acest moment nu se poate activa o opțiune Orange TV Go prin Yoxo.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Cred că da! De ce nu?

teacher_
#StarMember
Pentru a trece de la abonamentul actual la un abonament Yoxo, asigură-te că abonamentul tău curent nu se află sub perioadă contractuală și îndeplinești următoarele condiții: Te afli în afara perioadei contractuale sau în ultima lună de contract Sunt achitate ratele tale pentru un telefon mobil cumpărat de la Orange Abonamentul tău nu este într-un pachet de tip Orange Family sau Orange Love Nu ai datorii la Orange Numărul nu este suspendat sau închis Ești titularul de abonament, dacă vrei să treci de la un alt abonament Orange Me la Yoxo.

Razvan
#StarMember
Cred ca ar trebui să rămână o parte din vechile beneficii Orange Me și la abonamnetul Orange Xoho.

Ascary
Campion certificat
E acelasi lucru ca la alt abonament obisnuit.

Vio73
#StarMember
Teoretic ar trebui să includă o mare parte din beneficiile abonamentelor Orange Me, deci și Orange Tv go. Dacă nu le-ar include, ar fi o pierdere. Avantajul major este că ai internet mult inclus și poți sta mult în această aplicație și pe date mobile.

teacher_
#StarMember
Deocamdată nu se poate..! Dacă ai un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net cu acces la o selecție de canale în Orange TV Go, sau un abonament vechi de tip Panteră, poți urmări canalele TV incluse pe smartphone, tabletă și calculator. Pentru aceasta, autentifică-te cu datele contului tău Orange creat cu abonamentul Orange. Sursa: https://www.orange.ro/aplicatii/orange-tv-go/ E puțin ciudat, pentru că eu am o serie de canale gratuite și pe prepay, și am văzut că poți să nu fii client Orange și tot poți vedea câteva canale gratuite. Cred că se va remedia asta, daca nu e posibil și ne vor anunța. Deocamdată, cred se poate doar cum am precizat mai sus.

a_d_y
Junior entuziast
Asteptam sa ne raspunda un angajat Orange 🙂

Vio73
#StarMember
Cred că merg dacă ai și alte servicii. Altfel, nu am văzut să scrie pe nicăieri, da. Poate totuși fac ceva și dau tuturor clienților Orange acces la un număr de canale tv prin intermediul acestei aplicații! În mod normal se pot vedea anumite canale și așa, pentru că am văzut și clienți prepay care pot vedea anumite canale din Orange tv go.

teacher_
#StarMember
@vio.... În funcție de ofertele promoționale în curs, pot exista canale sau filme care se pot urmări fără autentificare în aplicație. În acest caz, nu este necesar să fii client Orange. https://www.orange.ro/aplicatii/orange-tv-go/

DanielaH
Moderator
În acest moment nu se poate activa o opțiune Orange TV Go prin Yoxo.

Ascary
Campion certificat
Multumim,ne-am lămurit 🙂