anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming voce cu Yoxo

roadx
Junior
Am vazut brosura PDF cu info despre Yoxo, dar nu mi-e clar daca pot beneficia de roaming de voce cu Yoxo?!
Pentru roaming de date, m-am lamurit...
Dar cum ramane cu roaming-ul de voce? Ce abonament Yoxo trebuie sa-mi fac?
Multumesc anticipat!
1 Soluţie acceptată‚

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Formularea celor de la Orange e putin nefericita. Pt SEE, daca adaugi la orice abonament extraoptiunea de 100GB activezi si beneficiile in SEE. Totusi peste tot ti se vorbeste doar de internet si nu explicit de folosirea minutelor si SMS-urilor in Roaming.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

FLo1
#StarMember
@roadx: Cu optiunea "Roaming Worldwide" ai tot ce ai nevoie: "Ai 100 de minute sau SMS-uri și 1 GB pentru călătoriile tale în afara spațiului Uniunii Europene (zona SEE). Opțiunea Roaming Worldwide poate fi folosită în Argentina, Armenia, Australia, Belarus, Camerun, Canada, Republica Democrata Congo, Guinea, Israel, Coasta de Fildes, Kuwait, Madagascar, Mali, Mexic, Modova, Monaco, Muntenegru, Niger, Puerto Rico, Federatia Rusa, Arabia Saudita, Senegal, Serbia, Elvetia, Thailanda, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite." https://yoxo.ro/#optiune-roaming-worldwide Revino pe topic pentru alte detalii necesare.

Jay
Campion certificat
Ai in brosura, la pag 3, abonamentele si, la cel care costa 39 de lei acum, respectiv YOXO 100, ai acces roaming.. scrie "nelimitat national minute si mesaje si in roaming SEE, iar la pagina 5 ai extraoptiunea pentru spatiul non-SEE, la 125 de lei, valabila 15 zile.. Am atașat poze..

tomaciprian
Cunoscător
Este un pic logic. Odată ce se oferă internet în roaming, se oferă și minute și SMS-uri nelimitate în roaming, exact ca la un abonament standard cu acces în roaming oferit de către Orange.

Salut, Uite si aici https://www.orange.ro/help/yoxo/roaming-yoxo cateva intrebari si raspunsuri frecvente referitoare la Roaming pentru Yoxo. O zi buna!

roadx
Junior
@Jay: Multumesc frumos! Citisem, dar mi s-a parut cumva neplauzibil: "...nelimitat national minute si mesaje si in roaming SEE". Sunt client nou Orange si mi s-a parut cumva nefiresc "minute (...) nelimitat in roaming SEE" In afara SEE nu ma intereseaza!

Jay
Campion certificat
@roadx, ma bucur ca te-a ajutat informatia.. o mentiune in plus, de care trebuie tinut cont, este ca, poti vorbi nelimitat cum spune descrierea, insa intr-un anumit timp, in conformitate cu politica de consum rezonabil, adica din ultimele 4 luni, respectiv 123 de zile, resursele trebuie folosite majoritar in tara.. Daca, jumatate din acest timp, folosesti resursele in afara tarii, nu vei mai putea sa suni, sa dai mesaje, etc.. pana nu vei folosi cartela in tara.. Gasesti in link-uri informatii, inclusiv un grafic, pentru cazul in care stii ca urmeaza sa stai mai mult de 2 luni.. https://www.orange.ro/newsletter/pdf/Ghid_Roaming_Abonament.pdf https://www.orange.ro/newsletter/pdf/Ghid_Roaming_PrePay.pdf

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Formularea celor de la Orange e putin nefericita. Pt SEE, daca adaugi la orice abonament extraoptiunea de 100GB activezi si beneficiile in SEE. Totusi peste tot ti se vorbeste doar de internet si nu explicit de folosirea minutelor si SMS-urilor in Roaming.

roadx
Junior
Multumesc, Claudiu! Asta a fost pana la urma si concluzia mea, ce-i drept nesustinuta de altcineva pana acum! Intre timp am facut abonamet Yoxo, dar la acel moment, vroiam sa stiu cum sa am si minute si SMS-uri in SEE, ocazional. Abonamentul de 39lei (pe atunci), de 100Gb era o solutie, dar mie imi trebuiesc minute si SMS in SEE ocazional. Asa ca am facut unul de 20Gb si mi-am zis ca atunci cand am sa am nevoie de minute si SMS in SEE in luna respectiva, am sa achizitionez o extraoptiune de 100Gb, care este o achizitie valabila temporar, pana la urmatorul ciclu de abonament Yoxo. Deci multumesc de confirmare! Toate cele bune!

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
@roadx pe aceeasi idee am mers si eu