anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imposibilitate apel in Germania

Razvaan12
Junior

Buna ziua! M-am portat de curând la Yoxo și acum am o problema. Încerc sa apelez un număr din rețeaua Orange care se află in afara țării (Germania mai exact) dar nu pot face acest lucru . Persoana respectiv are roaming, ma poate suna, dar eu cand vreau sa apelez, mi se afiseaza direct apel terminat si se închide.  Menționez că am incercat să inchid telefonul, să scot cartela, sa pun cartela pe alt telefon etc. Nu a funcționat nimic. Și  nu sunt singurul care nu poate. Alte 2 numere recent portate la fel nu pot apela acel număr care se află in Germania. Sunt curios dacă a mai intampinat cineva problema..

16 Răspunsuri 16

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

In cazul descris de tine este vorba de apeluri internaționale. Verifica in aplicatia yoxo daca ai minute internationale disponibile. Posibil ca serviciul sa nu se fi activat cum trebuie. Ia legatura cu serviciul clienți prin chatul din aplicatie, poate pot face o resetare.

delfinas
#StarMember

Razvan, bun venit in Comunitate!!!

Persoana aflata in Germania are numar romanesc sau german?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Verifica daca numerele au restrictie de primire apeluri in roaming. Cumnatul si-a shimbat recent telefonul (aparatul) si la telefonul vechi avea restrictie de primire apeluri in roaming (nu stiu cum a reusit sa faca setarea intrucat nu intra in setarile respective). Putea fi sunat dar el nu putea suna inapoi.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

M am uitat si are intr adevar o optiune de restricție bifata. Acum incerc sa i o deblochez dar nu stiu pin-ul si nici 0000 sau 1234 nu funcționează 

La mine, rezolvarea a fost dezactivarea în țară. Am încercat și în roaming (Bulgaria) nu se dezactiva. La întoarcere am reușit din prima. Și nu a fost nevoie de vreo parolă sau cod pin. Doar am dezactivat și atât.

Screenshot_20260316_203644.jpg

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Razvaan12
Junior

Persoana are numar românesc, in rețeaua Orange și mi s-a transmis ca ar trebui sa se ia ca si apel național.  Dar chiar și daca nu ar fi, am 200 de minute internaționale iar Germania nu este pe lista țărilor unde aceste minute nu ar putea fi consumate, deci tot ar trebui sa meargă 

MihaiC99
Campion certificat

Apelezi numarul sub forma +407XX XXX XXX sau 07XX XXX XXX?

Am încercat in ambele moduri

MihaiC99
Campion certificat

Ai incercat sa suni si pe un alt numar aflat in roaming. Sa nu fie o problema cu numarul pe care încerci să-l apelezi.

Am incercat si merge. Banuiesc ca problema e de la telefonul lui...cei de la Orange zic ca dpdv al rețelei totul este in regulă 

MihaiC99
Campion certificat

Daca are o restrictie activata, atunci sa contacteze serviciul clienti orange pentru dezactivare (prin chat sau telefonic).

RafaHelper
#StarMember

Salut @Razvaan12

Daca 3 numere diferite nu pot apela un număr atunci problema e la destinatar nu la tine.
Va trebui sa fie făcute verificări pe acel număr si nu pe al tau. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salut @Razvaan12 și bine ai venit în Comunitatea Orange. S-a rezolvat situația?

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂

Nu, dar stiu sigur acum ca problema vine de la telefonul/reteaua respectivului. Am discutat si cu un operator Orange și am primit ca solutie sa selecteze rețeaua mobila manual, si nu automat. O sa va anunț daca reușesc să rezolv