anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Yoxo 19 - nu merge scanarea documentului de identitate

Ionuțnegoita
Junior entuziast

Buna ziua, nu merge scanarea documentului de identitate, am incercat de zeci de ori și primesc același răspuns...ufff a apărut o eroare.

1 Soluţie acceptată‚

Buna ziua,revin cu edit,puțin cam târziu,dar abia am achiziționat telefon compatibil cu Esim,am rezolvat,a mers din prima,mă gândesc că a fost telefonul și suspectez că nu a fost varianta europeană a lui.

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

DanielaH
Moderator

@Ionuțnegoita, cum mai este situația? Ai reușit activarea?

Între timp,sa întâmplat ceva cu noul telefon și am revenit la anteriorul pe care nu am esim,aștept să achiziționeze iar unul cu esim și voi incerca iar.

Mulțumim pentru update. Te așteptăm să revii cu vești bune.

Buna ziua,revin cu edit,puțin cam târziu,dar abia am achiziționat telefon compatibil cu Esim,am rezolvat,a mers din prima,mă gândesc că a fost telefonul și suspectez că nu a fost varianta europeană a lui.

Salutare!

Ce telefon ti-a creat probleme si ce vesiune era? Teoretic, diferentele intre telefoanele "de SUA", Europa sau Asia se afla la benzile disponibile (desi, daca producatorul este Apple sau Samsung si telefonul este mai scump, benzile nu mai sunt o problema).

Salut,Xiaomi 13 pro,își pierdea și semnalul destul de des,eu am avut un Xiaomi 12 pro,am fost foarte mulțumit de el,am zis sa trec la 13 pt că se deteriorase,și peste tot aveam semnal super cu el ,in schimb când am trecut la 13 m-am lovit numai de neplăceri,am fost nevoit să îl dau retur..

Ciudat. Cei cu care am interacționat și aveam Xiaomi nu prea se plângeau de telefoane. 

Nici eu nu m-am plâns niciodată,la toți membrii familiei le-am luat Xiaomi,au și în prezent,eu am rămas cu un gust amar după 13 pro,probabil am nimerit eu unu cu probleme.

DanS69
Junior

Am pățit și eu la fel, când am dat click