31-01-2025 08:53 PM - editat 31-01-2025 08:59 PM
Buna seara, prieteni!
Dupa titlu, cred ca v-ati dat seama cam ce as dori sa stiu.
Din cate am inteles, pentru activarea serviciului YOXO e nevoie, pe langa un card bancar, si de scanarea cartii de identitate, cu o poza atasata.
Serviciul YOXO accepta si inregistrarea cu o carte de identitate provizorie? (valabilitate un an de zile)
Sau macar cu pasaportul, dar pentru un cetatean roman cu domiciliul in tara, nu in strainatate?
Pentru cei care se intreaba de ce nu am un act de identitate normal in Romania anului 2025, raspunsul este unul singur: Moldova romaneasca e corupta, iar primaria din localitate refuza sa-mi dea dovada de domiciliu intr-o locuinta in care stau din 1986.
Multumesc pentru raspunsuri si lamuriri!
Dan, Iasi
la 31-01-2025 09:38 PM
Salutare!
Încearcă cu cartea de identitate. Aplicația este creată să identifice datele necesare. În testul făcut de mine, cartea de identitate (normală) a fost recunoscută instant. Totuși, dacă nu o identifică, ar trebui să te lase să editezi ce nu recunoaște (plus că țin minte că îți cere să confirmi că a "citit" corect buletinul).
la 01-02-2025 12:08 AM
Salut!
În condițiile generale Yoxo scrie:
Înainte de a începe, asigură-te că ai la îndemană:
Cartea de identitate (pentru cetățeni români - eliberată după 1997)
Pentru cetățeni străini cu permis de ședere sau reședință, se solicită în aplicație:
- pașaport și permis de ședere sau de reședință
Sunt slabe șanse să fie citită cartea de identitate provizorie, atât din punct de vedere al softului utilizat de cei de la YOXO, cât și din lipsa unei adrese pe cartea de identitate provizorie.
la 01-02-2025 05:49 AM
Salutare!
Poți încerca, dar nu cred să funcționeze decât cu actele care sunt stipulate aici .
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor