anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Numar Yoxo suspendat - cum reactivez?

Laura_CC
Junior
Buna ziua! In urma pierderii telefonului, am mers la un Orange Shop sa mi- l suspende temporar, pana la recuperarea acestuia. Intre timp mi-am recuperat telefonul, insa nici din aplicatia Yoxo, nici in Orange Shop, nu se reuseste reactivarea numarului. Cum se poate proceda pentru rezolvarea acestei situatii?
1 Soluţie acceptată‚

Laura_CC
Junior
Buna, Daniela, Da. S-a rezolvat. Am scris din nou pe chat si mi s-a raspuns acolo si colegul/ colega in cauza a reactivat numarul. Multumesc. Toate cele bune

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@Laura CC, îmi pare rău pentru situația ta. Ai încercat să iei legătura cu colegii noștri prin messengerul din aplicație?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Laura_CC
Junior
Buna, Daniela! Da. Am uitat sa mentionez, dar acesta a fost primul pas. Am mers si am cautat in sectiunea Help din aplicatie si am scris in chatul indicat. Vazand ca in 2 zile nu mi s-a raspuns, am mers la un Orange Shop.

DanielaH
Moderator
Laura, s-a rezolvat situația? A fost reactivat numărul?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Laura_CC
Junior
Buna, Daniela, Da. S-a rezolvat. Am scris din nou pe chat si mi s-a raspuns acolo si colegul/ colega in cauza a reactivat numarul. Multumesc. Toate cele bune