anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare numar Vodafone portat la YOXO

Radu2025
Începător

Salutare,

In trecut, am portat un numar Vodafone (cartela) in reteaua YOXO. Acum vrrau sa renunt la YOXO si sa recuperez numarul de Vodafone.

Cum se face? Exista costuri, ceva?

Multumesc.

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Radu, bun venit in Comunitate!!!

Cand te-ai portat de la VF la YOXO, ai ramas cu acelasi numar, deci nu ai ce recupera.

Yoxo e un mix intre abonament si prepay, asa ca, teoretic, poti sa te portezi in alta parte fara costuri suplimentare.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember

Radu, bun venit in Comunitate!!!

Cand te-ai portat de la VF la YOXO, ai ramas cu acelasi numar, deci nu ai ce recupera.

Yoxo e un mix intre abonament si prepay, asa ca, teoretic, poti sa te portezi in alta parte fara costuri suplimentare.

Sa inteleg ca, odata cu renuntarea la YOXO, pot lua numarul Vodafone inapoi? 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă ai un număr activ Yoxo și dorești să închizi abonamentul poți solicita trecerea pe prepay odată cu închiderea abonamentului.

https://www.yoxo.ro/help/pot-sa-trec-numarul-yoxo-pe-cartela-prepay/ 

De asemenea poți apela la varianta portarii într-o altă rețea.

Dacă abonamentul a fost închis și nu s-a solicitat trecerea pe cartelă prepay, ai la dispoziție 60 de zile de la data închiderii pentru a-l recupera.

https://www.yoxo.ro/help/pot-sa-reactivez-un-abonament-yoxo-dupa-ce-l-am-inchis/ 

Multumesc pentru raspuns. 

Razvan
#StarMember

Salut! Vrei să rămâi doar cu numărul de Vodafone în rețeaua Orange, dar la serviciul prepay sau să treci cu numărul efectiv în rețeaua Vodafone?

Nu chiar. Vreau sa renunt la YOXO si sa imi iau numarul de Vodafone inapoi. Doresc sa stiu daca sunt supus anumitor conditii. 

DanielaH
Moderator

@Radu2025, ne dai, te rog, mai multe detalii despre situația ta? La portarea dintr-o rețea în alta, numărul de telefon se păstrează. Când ai portat la Yoxo nu ai rămas cu același număr de la Vodafone?

Da, numarul a ramas acelasi. Vreau sa stiu, daca renunt la YOXO, pot lua numarul de Vodafone inapoi, sau sunt conditionat? 

Dacă numarul este activ la Yoxo poți face ce vrei tu. Însa în cazul în care îl închizi fara sa te portezi trebuie sa ceri trecerea pe prepay orange.

Dacă te portezi din Yoxo in altă rețea nu trebuie sa faci nimic.