la 10-09-2025 08:14 PM
Dragă comunitate!
Vi se pare normală abordarea Orange vis-a-vis de renunțarea la primele abonamente și impunerea unui alt abonament utilizatorilor?
Condițiile pe care le oferă Orange sunt mult sub ceea ce am primit, mai ales privarea accesului la 5G. Pentru 5G, trebuie să plătim 50 lei, pe când competitorii Orange oferă la prețul aproximativ al abonamentului de 19 lei condiții similare plus acces la 5G, internet în roaming mai mult, etc.
Care este motivul pentru care nu ne-am porta la concurenții Orange dacă acestui operator nu îi pasă de clienții lui vechi și care și-au adus și prietenii în rețea convingându-i de bonitate operatorului Orange.
la 10-09-2025 08:31 PM
Salut! La ce te referi mai exact? Ai primit vreo înștiințare că nu ți se va mai prelungi oferta curentă?
la 10-09-2025 09:40 PM
Da și ma trec automat la abonamentul de 19 lei.
la 10-09-2025 11:30 PM
Salutare!
Poți detalia notificarea (eventual poți pune o captură de ecran fără date personale)?
Legat de 5G... 4G nu face față la nevoile tale? E destul de subiectiv subiectul și nu prea simt nevoia de 5G (acoperirea este prea mică sa fie o condiție esențială).
la 10-09-2025 08:57 PM
Salutare!
Cred că ai nelimitat la 19 lei acum, dar cu acces doar la 4g/ 4g+.
Din păcate, este politica operatorului și poate să schimbe. Oricum, dacă la abonamente și la prepay s-au modificat prețurile, văd că la Yoxo au rămas la fel. Fiecare decide pe banii săi ce face!
11-09-2025 06:15 AM - editat 11-09-2025 06:17 AM
Salutare!
Da, este normala renunțarea la aceste abonamente de către Yoxo.
Conform legislației telecom din România, operatorii au dreptul să modifice sau să retragă oferte comerciale, atâta timp cât:
Unul din dezavantajele yoxo este faptul că pentru 5G trebuie să plătești un abonament foarte scump. Atât Orange cât și și ceilanti furnizori vin cu oferte foarte bune începând de la 3 euro.
Sper că pe viitor vor permite și clienților ce dețin pachetul de 19 Ron accesul la rețeaua 5G .
Dacă nu te deranjează lipsa accesului la 5G (în cazul Yoxo 19 Ron) atunci schimbările nu sunt dramatice. Netul 4G este nelimitat pentru Yoxo 19 Ron.
In caz contrar o alta alternativă bună ar fi abonamentul Orange Smart ce oferă date nelimitate in 5G.
la 11-09-2025 10:25 AM
Salut @adibyct,
Ce abonament aveai si ce abonament ti s-a propus?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor