la 14-02-2025 11:01 AM - editat ultima oară la 14-02-2025 11:05 AM de DanielaH
Am întâmpinat o problemă cu serviciul Yoxo și anume că anumite numere de telefon nu pot inițializa un apel către numărul meu. Aceasta este a treia oară când mă confrunt cu această situație, iar problema apare exclusiv în cazul apelurilor de la Fan Courier.
Atunci când un curier încearcă să mă contacteze -> abonatul nu poate fi contactat, deși telefonul meu este funcțional și poate primi apeluri din alte rețele fără probleme. Alte persoane ma pot contacta, doar curierii nu ma pot contacta.
Nu am nicun numar blocat, ca am verificat asta.
Stie cineva de ce se intampla asta pe reteaua Yoxo?
la 14-02-2025 11:12 AM
Salutare!
Problema este la Fan Courier, nu la tine. Eu am putut fi apelat de Fan Courier cat am avut numarul (vorbim de vara-toamna anul trecut).
Reclama la Fan ca nu poti fi sunat din cauza lor. Agentul care vine la mine la munca are numar cu 0799 (cred ca e fosta cartela Verde, dar, conform portabilitate.ro este Vodafone). Sa nu fie vreo eroare din partea retelei in care le sunt numerele (o parte din flota nu este Fan Courier, ci firme intermediare, chiar daca sunt colantate Fan).
Presupun ca primesti SMS cu codul PIN, nu? Ar trebui sa fie cu acelasi prefix (tot de la agentul care vine la mine la firma, SMS-ul il primesc de la un numar cu 0790, tot Vodafone. Presupun ca e aparatul cu care scaneaza coletele).
la 14-02-2025 12:30 PM
SMS-uri primesc. Doar apelul de la curier nu se poate.Mi s-a intamplat de 3 ori cu 3 curieri diferiti.
14-02-2025 12:35 PM - editat 14-02-2025 12:36 PM
SMS-urile sunt automate. Apelurile nu. Cu semnalul cum stai in zona respectiva? Nu ar explica de ce poti primi apeluri de la alte numere...dar e un lucru de luat in calcul. Incearca eventual SIM-ul si in alt telefon.
la 14-02-2025 01:13 PM
Daca este la aceeasi adresa de expeditie, sa nu fie din aia care nu se dau in vant cu munca. Am patit la adresa de acasa. Nu m-a gasit la adresa si a dat retur (s-a intamplat sa mai fie o livrare la mine in bloc). Nici nu m-a sunat, desi aveam SMS-ul cu codul PIN.
la 14-02-2025 01:15 PM
Exact. Asta zic si eu. Sa nu fie genul care nu prea vor sa faca livrari si dau vina pe tine ca n-ai fost acasa, sau ca era adresa gresita, fara ca macar sa scoata coletul in livrare. Specific FanCourier. De-aia zic ca ma cam mira ca nu primesti apeluri doar de la ei... E un pic ciudat. Plus ca nu s-a mai plans nimeni de asta. Nici de Orange in general, si nici folosind serviciile Yoxo in particular.
la 14-02-2025 01:21 PM
Lasa, ca am o livrare catre un client din Dumbravita cu Fan si ma ia cu leasin. Nu tin minte sa fi avut livrare acolo fara incidente... (macar una).
14-02-2025 11:17 AM - editat 14-02-2025 11:33 AM
Salut,
Reteaua este Orange, nu Yoxo. Yoxo e doar un abonament digital oferit de Orange.
In ceea ce priveste problema ta, m-as mira sa fie o problema cu apelurile de la FanCourier. Sper sa nu fie doar o scuza a FanCourier-ului pentru a nu-ti livra coletul. Nu m-ar mira. Dar sa presupunem ca e totul ok pe partea asta.
Cu toate astea, as mai incerca cateva lucruri:
Sper sa te ajute.
la 15-02-2025 12:28 AM
1. Am întâmpinat problema la 3 curieri diferiți de la FanCurier
2. Utilizez eSIM
3. O să încerc cu următoare ocazie să utilizez alt număr să văd dacă la fel se întâmplă.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor