anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme retea

Stefan32
Începător

De ieri niste probleme cu reteaua Orange....Nu imi pot folosi datele mobile deoarece nici macar nu se face conexiune cu ele si pana azi nu puteam decat sa fac apeluri de urgenta, am fost notificat de orange ca se desfasora niste constructii prin zona mea dar nu cred ca ar interupe reteua in zona mea atata timp

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Se lucrează la rețea prin multe lucruri și din această cauză pot fi temporar probleme.

Sper să se rezolve cât mai repede și chiar să apară îmbunătățiri majore.

Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Ai primit așa ceva cumva?

"Pentru ca vrem sa-ti oferim cea mai buna experienta de comunicare, in perioada 3-13 iunie, in orasul Iasi si imprejurimile sale, sunt planificate lucrari de modernizare a retelei mobile, iar calitatea serviciului poate fi usor afectata temporar. Echipele noastre tehnice sunt mobilizate pentru a incheia cat mai rapid lucrarile, ca tu sa te poti bucura de servicii de mobil imbunatatite."

Dacă da, atunci întreruperile rețelei sunt cauzate de lucrările de modernizare care se desfășoară în Iași.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Se lucrează la rețea prin multe lucruri și din această cauză pot fi temporar probleme.

Sper să se rezolve cât mai repede și chiar să apară îmbunătățiri majore.

Succes!

user_18911684
Începător

Da nici eu nu imi pot folosi nici datele si nici nu pot apela spune ,, Retea indisponibila"

DanielaH
Moderator

@Stefan32 și @user_18911684, ne puteți spune, va rugăm, în ce zonă vă aflați?

Mariana_69
Junior

Tarnaveni, jud.Mures,eu am observat in jurul orelor 10-11 si nu avem semnal nici pana la ora aceasta

Nu avem semnalat niciun incident de rețea în zona respectivă. Ai încercat să faci o probă cu SIM-ul într-un alt telefon? Sau cu un alt SIM în telefonul tău?

probabil se fac investitii in infrastructura 5g👍

Mariana_69
Junior

Am verificat  din  imi spune cartela blocata, cum aflu codul puk?

Găsești modalitățile de aflare cod PUK in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/am-blocat-codul-pin-cum-aflu-codul-puk 

Mariana_69
Junior

Ati spus ca nu a fost semnalat niciun incident in zona, chiar acum am vorbit pe chat si mi s-a spus ca, au fost incidente in zona lipsa semnal si am aflat ca nu sunt singura si alte persoane au aceeasi problema