anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Asociere nr tel la cont existent YOXO

tibi77
Începător

Help.. Cum pot asocia nr de tel cu abonament YOXO în cont deja existent? Îmi spune ca nu exista nr de tel asociat în cont.. Nu îmi pot accesa abonamentul pt reincercare plata abonament.. 🤦‍♂️ 075******* 🙏 Multumesc.. 

DanielaH_0-1742624714787.png

1 Soluţie acceptată‚

Rezolvat cu conectarea prin Fb și nu a mai trebuit sa îmi bat capul cu alte .. Mulțumesc oricum..🫡

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Încearcă să intri în legătură cu un consultant yoxo prin chat.

Dacă te referi la acel robot AI este o mizerie.. Nu mă ajuta cu nimic.. 😑

Trebuie sa tastezi transfer și când ești transferat detaliezi problema.

Eu tocmai ce am fost in contact cu un consultant.

1000002518.jpg

Poți lăsa un mesaj in seara asta și probabil mâine dimineață vor răspunde la mesaj.

Ok.. Mersi.. 🙋‍♂️ Asa o sa procedez.. 🤔

Anca07
#StarMember

Buna @tibi77 

Am blurat numarul tau de telefon, intrucat nu este indicat sa postam date cu caracter personal in comunitate.

De altfel, te rog sa blurezi si din poza, adresa de email.

Iti multumesc frumos!🌙

Am rezolvat.. Mulțumesc.. Se poate închide subiectul.. 

Salut, Tibi!

Mă bucur că s-a rezolvat. Ne poți spune, te rog, ce se întâmplase și cum ai rezolvat? Răspunsul tău poate ajuta și alți utilizatori care se confruntă cu aceeași situație. Mulțumim.

Rezolvat cu conectarea prin Fb și nu a mai trebuit sa îmi bat capul cu alte .. Mulțumesc oricum..🫡

Neata @tibi77 

Un raspuns pozitiv de luni dimineata🤭

Pentru fiecare topic deschis si rezolvat, indicat e sa alegem un raspuns care ne-a ajutat sa rezolvam situatia descrisa, iar daca ai reusit tu fara niciun ajutor din partea colegilor din comunitate, te rog sa impartasesti cu noi acea solutie, spre a fi de ajutor si altor persoane, asa cum a mentionat si Daniela.

Zi cu soare!🌞