anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot reactiva un număr yoxo direct din aplicație dacă îl trec în carantină?

Alex_391
Junior entuziast
Vă salut! Ieri am închis abonamentul meu yoxo, pentru simplul fapt că am vrut să modific data facturării acestuia. Având în vedere că acest abonament este unul digital și orice operațiune în principiu se face digital, după ce s-a închis am spus că îl reactivez. Însă nicăieri în aplicație nu apare un buton pentru reactivare. În ciuda faptului că în emailul primit după închiderea acestui număr, se specifică faptul că dacă mă răzgândesc pot reactiva abonamentul direct din contul meu yoxo.
Am încercat să vorbesc cu cineva din mesagerie, și mi s-a comunicat că trebuie să mă deplasez într-un magazin. Însă nicăieri în termeni și condiții și nici în contractul aferent acestui tip de abonament nu este specificat faptul că dacă se trece numărul în carantină și vrei reactivare, mergi în magazin. Nu înțeleg de ce inclusiv în e-mail se specifică că se poate activa direct din aplicație ulterior.. Am postat aici pentru că poate răspunde cineva avizat. Pentru că eu practic în momentul de față am rămas fără număr de telefon.
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut Alex! Colegii ne-au confirmat că momentan reactivarea se poate face doar în shop, dar încearcă să găsească o soluție și vom reveni cu informații cât de repede posibil.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

2712Ady123
Începător
Ma interesează modul se reactivare a unui cont YOXO ‍♂️♂️♂️ REACTIVARE ... SIMPLU ...

DanielaH
Moderator
După solicitarea de închidere a unui abonament Yoxo, numărul de telefon va intra în carantină pentru 90 de zile, perioadă în care poți solicita reactivarea lui exclusiv în magazinele Orange.

2712Ady123
Începător
Mulțumesc pentru răspuns.....este bine sa fim scurți și la subiect ... mulțumesc încă odată...

Dorin_10
Începător
Stupid sincer... fac abonamentul online, renunț iar pentru reactivare trebuie sa ma deplasez în magazinul orange, sa aștept, sa pierd timp. Un alt neajuns ar fi ca nu se pot face redirectionari pentru apeluri. Doream sa revin, dar aceasta lipsa de profesionalism nu prea ma încurajează.