anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal Yoxo

viodragos
Începător
Ok, am trei simuri Orange, folosite pe aceleasi telefoane/tablete. Problema este ca YOXO se comporta infinit mai prost decat celelalte doua. Ce inseamna 'infinit mai prost' in cazul meu? Ei bine, convorborilie se intrerup frecvent, am ajuns sa fac apeluri pe Whatsapp. Asta se intampla chiar cu numere din Orange. Si, nu, nu imi spuneti ca este de la telefon, repet, cu celelelte simuri orange functioneaza perfect.
14 Răspunsuri 14

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate!!! In ce zona esti? Ai avut probleme de la inceput sau de o vreme?

viodragos
Începător
Acum sunt in Cluj, numarul pe YOXO a fost portat doar de doua zile. Semnalul este foarte bun pe Orange, folosesc un sim Orange pentru internet care functioneaza impecabil, aici mai sunt cel putin doua persoane cu Orange care nu au nici cea mai mica problema.

FLo1
#StarMember
@viodragos: Yoxo este un experiment nereusit. Dacă vrei să nu mai ai probleme revino la ce ai avut înainte sau alege portarea. Este simplu. Orice încercare de îmbunătățire a rețelei (dacă este vorba de rețea, în locul serviciilor sau configurărilor făcute) va fi preconizată ca rezolvată favorabil în termene de ordinul anilor. @delfinas: Din momentul în care utilizatorul are abonamente Orange standard funcționale fără probleme, excepție Yoxo, atunci ce legătură are ”zona” sau momentul? Domiciliul sau ziua? La nord, sud, est sau vest, in trecut și în prezent problema există și depinde de Orange să o rezolve.... dacă vrea. Dar un client în minus nu e pagubă. Totuși răspunsul cu flit va fi formulat puțin mai diplomatic de către cei în cauză (aka cei vizați de problemă). LE: Poți încerca o schimbare de SIM, o reconfigurare a SIM-ului sau chiar încercă în prealabil cartela întrâun alt telefon. Probabilitatea unei probleme legate de configurări / HW este mai mare decât oricare altă cauză.

delfinas
#StarMember
Flo, poate zona nu e foarte relevanta, desi ma gandeam ca serviciile YOXO au probleme in anumite arie. Momentul chiar conta, pt a vedea daca de la inceput au fost probleme sau au aparut dupa o vreme. Ca sa rezolvi o problema, trebuie sa stii cat mai multe detalii. Iarta-ma pe mine daca te-am deranjat!

FLo1
#StarMember
@delfinas: nu o lua personal, departe de mine vreo astfel de intentie. Dar cum scriam mai sus: reteaua este aceiasi, semnalul acelasi, alte abonamente perfect functionale, (si nu de ieri, de azi), deci care e legatura cu zona sau momentul zilei....eu personal nu mi-am dat seama nici macar acum. Sorry.

delfinas
#StarMember
Nu-ti face probleme, Flo, asa-s femeile, niste enigme greu de inteles! 🙂

viodragos
Începător
Internetul pe YOXO este ok, media este cam de 200/50 (Mbps), aici in Cluj. La telefonie se intampla un lucru ciudat, pe care, pur si simplu, nu il inteleg. Este cu intermitente, partea de emisie. De receptionat, receptionez perfect dar in 100% dintre apeluri aud ceva de genul: 'nu te aud, mai esti?' etc etc. Nu stiu care e cauza, dar este evident ca este ceva acolo, in folosirea retelei, diferit fata de alte abonamente/prepay Orange. Testat pe dooua telefoane si 10 (aprox) convorbiri.

delfinas
#StarMember
Aici nu te poate ajuta decât un reprezentant Orange, pt că sunt probleme și detalii tehnice la care noi, clienții Orange, nu avem acces.

FLo1
#StarMember
Aș fi vrut să n-am dreptate, dar Orange îmi oferă motive zilnice de a petrece viața.... online.

RafaHelper
#StarMember
Salut @viodragos, folosești serviciile apel wifi si apel 4G pe acel număr de yoxo?

viodragos
Începător
Buna intrebarea; acum da (de acum cateva ore), mi-au trimis un sms prin care ma informau ca au facut ceva modificari in setari si trebuie sa repornesc telefonul; asta am facut ; acum telefonia este ok dar internetul nu functioneaza deloc; am mai primit un sms in care ma anunta ca voi primi instructiuni de setare a conexiunii la internet si mesajelor multimedia dar inca nu l-am primit :)))

viodragos
Începător
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Acum totul functioneaza perfect, Orange m-a derutat cu ultimul mesaj referitor la setarile de internet si multimedia. Nu era nevoie de vreo setare suplimentara, am schimbat sim-urile asa de mult intre diverse dispozitive (pentru teste 'stiintifice' :))) ) incat la un moment dat am dezactivat datele mobile 😞 . O seara frumoasa 🙂

RafaHelper
#StarMember
@viodragos ma bucur ca s-a rezolvat. Deci ai activat sau dezactivat apelul wifi si apelul 4g si acum nu se mai întrerup apelurile?

viodragos
Începător
@rafa.helper l-a activat Orange, eu doar am repornit telefonul. La wifi i-am dat deny pentru ca nu ma intereseaza hotspoturile lor.