anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot adauga în contractul meu Yoxo încă un număr de telefon care este prepay?

Aly36
Începător

Bună!! Îmi puteți spune dacă pot adauga în contractul meu Yoxo încă un număr de telefon care este prepay Orange pt a-l reîncărca cu opțiune? 

Help !

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Doar abonamentele clasice pot face reincarcare catre prepay. Yoxo nu poate face reincarcari.

In Yoxo poti adauca doar abonamente Yoxo (indiferent ce abonament alegi pentru fiecare numar).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Salutare!

Doar abonamentele clasice pot face reincarcare catre prepay. Yoxo nu poate face reincarcari.

In Yoxo poti adauca doar abonamente Yoxo (indiferent ce abonament alegi pentru fiecare numar).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți adăuga în contul tău YOXO doar alte abonamente YOXO, dar nu poți adăuga un număr PrePay Orange pentru a-l administra sau reîncărca cu optiuni Orange din aplicația YOXO. Un numar prepay Orange poate fi administrat din aplicatia my orange.

Daca vrei sa migrezi acest numar prepay la Yoxo, atunci poti face acest lucru fara probleme. Poti administra mai multe numere yoxo pe acelas cont.

https://www.yoxo.ro/help/pe-un-cont-existent-pot-activa-inca-un-abonament-yoxo/