anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

portare din yoxo pe oroc se poate?

andra87
Începător
portare din yoxo pe oroc? exista posibilitatea?
3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Mmm, nu stiu. Dar nu cred. Adica stiu ca ORC furnizeaza servicii de voce si date mobile doar pentru clientii migrati de la Telekom care aveau un pachet cu tv/net si mobil. Ce vreau sa spun e ca nu stiu daca furnizeaza serviciile astea si separat. Cred ce pentru asta, te poti porta la Orange Romania (ORO). Nu mi-e foarte clar cum si cine le ofera oamenilor alora servicii mobile, dar daca nu au asa ceva in mod normal, nu prea are cum sa se faca portarea.
Client Orange

Suren
Explorator
Buna, Prima întrebare care îmi vine este de ce ți-ai dori sa faci asta? In mod normal, nu se poate. OROC oferă servicii fixe (TV/net). Iar clienții OROC cu servici mobile, sunt cei care aveau pachete fix-mobil pe vremea Telekom și foloseau rețeaua Cosmote. Dar totuși, de curând un coleg a făcut cerere online pt un abonament de voce și am înțeles ca s-a făcut contractul cu OROC. Ciudat, nu știu ce sa spun. A renunțat oricum.

FLo1
#StarMember
O entitate înființată cu caracter temporar nu are scopul de a fi dezvolată. Pe cale de conseciță, toți abonații care nu vor trece benevol prin reînnoirea contractului în Orange vor fi migrați automat la un moment dat în Orange, cu un pachet similar/ofertă acceptată bilateral, iar OROC își va pierde scopul existenței. Revino cu alte detalii pentru mai multe explicații.