la 28-05-2026 09:52 AM - editat ultima oară la 28-05-2026 09:58 AM de DanielaH
Am portat astazi un nr de telefon din Orange pe Yoxo, in acest moment statusul este "in activare", mai vreau sa portez inca doua numere la care sunt titular. Trebuie sa astept 30 de zile sa se activeze acesta de acum ca sa mai pot face inca o operatie? Cel mai probabil se va putea pentru inca un numar si apoi inca 30 de zile de asteptare? Alta posibilitate nu exista? Nu se pot porta 3 numere odata?
la 02-06-2026 03:04 PM
Salut, @cca!
Cum spuneau și ceilalți membri mai sus, aici este vorba despre o migrare de la Orange la YOXO, nu despre o portare. Astfel de migrări se fac doar după ce se termină ciclul de facturare, în cazul tău pe data de 26 ale lunii. Acest lucru nu se poate modifica.
La YOXO nu se pot face mai multe activări simultan, ci doar pe rând. Daca dorești să migrezi la YOXO alte numere de abonament Orange, recomandarea colegilor noștri este să verifici data de facturare pentru fiecare în parte astfel încât să poți ordona activarile în funcție de aceaste date. Daca vrei să faci o migrare de pe PrePay, poți face activarea oricând, la fel și în cazul unui număr nou.
La portare nu s-a schimbat nimic: se poate alege data portării oricând, cu condiția ca ea să respecte regula Ancom de minimum 3 zile lucrătoare din momentul depunerii cererii.
la 29-05-2026 12:28 PM
@cca, îmi poți trimite, te rog, numărul de telefon în mesaj privat? Vom ruga și noi colegii să verifice ce se întâmplă. Mulțumim.
la 29-05-2026 12:40 PM
nu am identificat cum pot trimite un mesaj privat in acest forum
la 29-05-2026 12:46 PM
Click pe profilul meu și apoi "Trimite un mesaj", dreapta sus.
la 02-06-2026 03:04 PM
Salut, @cca!
Cum spuneau și ceilalți membri mai sus, aici este vorba despre o migrare de la Orange la YOXO, nu despre o portare. Astfel de migrări se fac doar după ce se termină ciclul de facturare, în cazul tău pe data de 26 ale lunii. Acest lucru nu se poate modifica.
La YOXO nu se pot face mai multe activări simultan, ci doar pe rând. Daca dorești să migrezi la YOXO alte numere de abonament Orange, recomandarea colegilor noștri este să verifici data de facturare pentru fiecare în parte astfel încât să poți ordona activarile în funcție de aceaste date. Daca vrei să faci o migrare de pe PrePay, poți face activarea oricând, la fel și în cazul unui număr nou.
La portare nu s-a schimbat nimic: se poate alege data portării oricând, cu condiția ca ea să respecte regula Ancom de minimum 3 zile lucrătoare din momentul depunerii cererii.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor