anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonament utilizator YOXO

Camelia_BM
Junior entuziast

Buna ziua,

Acum un an am trecut la YOXO, cu 3 numere de telefon pe acelasi cont. Acum doresc sa despart cele 3 numere in 3 abonamente distincte, cum procedez? 

1 Soluţie acceptată‚

Pancetta
Angajat Orange

salut. in cazul acesta discutam despre o schimbare de titular si cel mai simplu ar fi sa treci numarul respectiv pe prepay, urmand ca titularul sa il activeze pe un cont nou, cu CI-ul si cardul propriu. asteptam sa ne spui cum ai rezolvat 🙂 

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Buna,

Ai incercat sa creezi conturi cu mail-uri separate? La crearea conturilor individaule, vad ca apare optiunea "Adauga un abonament existent Yoxo".

Am creat cont nou cu adresa de mail diferita, dar nu pot adauga un numar existent YOXO, pot doar sa portez un numar din alta retea sau sa activez un numar nou.

Eu doresc sa mut un numar deja inregistrat YOXO pe un alt utilizator, care sa plateasca abonamentul separat, cu card diferit de cardul inregistrat pentru celelalte doua abonamente, cu contract diferit etc.

Camelia_BM
Junior entuziast

Am creat un cont nou, dar cand am incercat sa adaug numarul existent, mi-a aparut eroarea ”Acest numar are deja activ un abonament YOXO. Te rugam sa sa incerci alt numar”

Pololică
#StarMember

Incearca sa intri in legatura prin mesagerie cu un operator. Vad ca la crearea unui cont (cu mail) nou, este nevoie de un abonament nou.

Totusi, vad ca poti adauga un cod de client existent si acel abonament nou sa fie gratuit. Il activezi cu numar noi si apoi adaugi numarul dorit, urmand ca apoi sa inchizi numarul nou deschis. Stiu, poate fi peste mana, dar vad ca ar fi singura solutie.

Multumesc, incerc asa, poate functioneaza

Pancetta
Angajat Orange

salut. in cazul acesta discutam despre o schimbare de titular si cel mai simplu ar fi sa treci numarul respectiv pe prepay, urmand ca titularul sa il activeze pe un cont nou, cu CI-ul si cardul propriu. asteptam sa ne spui cum ai rezolvat 🙂