anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imposibilitate accesare cont Yoxo + plata abonament (numar suspendat)

DianaGrosu
Începător

Buna,

am abonament Yoxo de cateva luni. Luna trecuta mi-am schimbat cardul dupa care se debita suma aferenta abonamentului si nu l-am actualizat in aplicatie. De saptamana trecuta se incearca plata abonamentul, fara succes evident.

 

Problema este ca nu imi pot accesa contul Yoxo nicicum - numar de telefon, toate adresele de email pe care le am, inclusiv contul Orange. Prin urmare nu pot plati factura restanta, iar de astazi numarul este suspendat. Cum pot rezolva problema? Am scris si pe chat in aplicatia Yoxo, dar nu mi-a raspuns inca nimeni. 

Merci!

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Până la primirea unui răspuns, poate te ajută topicul de aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/yoxo/rezolvat-probleme-abonament-yoxo/m-p/119955

Poți încerca să faci plata cu cardul și direct de aici:

https://www.yoxo.ro/plata-factura/numar 

 

Baftă!

FLo1
#StarMember

@DianaGrosu: Bun venit în Comunitatea Orange. Să analizăm punctual situația ta:

1. Un card ce necesita a fi schimbat nu a fost schimbat, deși exista chiar peste o lună de zile timp pentru această schimbare. În fine, mai bine mai târziu decât ... deloc.

2. ”Am scris și pe chat Yoxo”: Dacă ”nu îmi pot accesa contul Yoxo”, atunci cum ai reușit să scrii pe chatul Yoxo? Pentru a discuta pe chatul Yoxo este nevoie să te loghezi (să fi conectată pe contul tău de Yoxo). 

Recomandare: Încearcă să te reconectezi la cont și schimbă cardul. Cu siguranță vei reuși. Suspendarea numărului (intrarea în perioada de grație) nu blochează contul.

DanielaH
Moderator

@DianaGrosu, s-a rezolvat situația? Dacă nu, îți recomandăm să încerci resetarea parolei. Uite aici un topic cu toți pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Te așteptăm să revii cu vești bune.