anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod incorect activare numar YOXO

zizuflorin
Vizitator

Buna ziua. Vreau sa ma portez de la Digi la Yoxo, am facut cererea de portare iar astazi a ajuns numarul temporar. Dar cand scanez seria cartelei sau o intriduc manual imi zice cod incorect. Am trimis la cei de pe chat mesaj cu problema si de fiecare data primesc raspuns de la alta persoana: prima a spus ca nu gaseste seria si nu este nici o cerere de portare :)) iar a doua persoana mi-a spus ca a gasit cererea mea de portare si seria cartelei si sa o activez in aplicatie....dupa care imi inchide conversatia. Poate gasesc aici o rezolvare.

14 Răspunsuri 14

DanielaH
Moderator

Salut, Florin! Bun venit în Comunitate!

Ne poți oferi, te rog, numărul de telefon și adresa de e-mail asociată contului (în mesaj privat)? Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

nusunteu
Începător

Salut! Vad ca Daniela a raspuns deja deci cel mai probabil e deja ca rezolvat. Dar in caz ca nu se rezolva sau o sa mai faci asta pe viitor, nu mai astepta livrarea cartelei. Fa portarea pe esim iar dupa ce portarea s a facut, mergi in orange shop si cere sim fizic. Eu asa faceam cand eram la yoxo si profitam de lunile gratuite, mi se pare mai simplu si poate chiar mai rapid

zizuflorin
Vizitator

Multumesc pentru ajutor

Nu stiu daca poti sterge, dar iti recomand sa o faci daca poti. Trimite-i mesaj in privat cu informatii personale, sa nu ai parte de troll pe mail si pe nr temporar

Salut, zizuflorin,

Te rugam sa stergi aplicatia, iar dupa reinstalare sa reiei procesul de activare al cartelei.

am facut asta de 2 ori si am aceeasi problema

Ai reîncercat acum sau anterior? Pentru că statusul comenzii a fost reactualizat între timp.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

am incercat acum 5 minute...

Ieri mi-a ajuns cartela fizica de la Yoxo iar cand incerc sa scanez/introduc codul manual de pe spate imi scrie ca as fi introdus gresit codul doar ca am verificat de fiecare data sa fie scris bine. Ce as putea face? 

Salut și bun venit în Comunitate!

Situația este una cunoscută și colegii noștri lucrează pentru a o remedia cât mai curând.

Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Am primit ieri cartela SIM. In momentul in care încerc scanare cartelei pentru activa primesc mesajul Cod introdus incorect.

Incerc de ieri activarea si nu funcționează.

MihaiC99
Campion certificat

Pentru a trimite un mesaj in privat acceseaza profilul utilizatorului.

In acest caz aici.

14487.jpg

Am trimis deja. Multumesc

DanielaH
Moderator

Am înțeles, îmi pare rău :((

Au deschis acum colegii un tichet către departamentul tehnic. Revenim când primim un răspuns. Sper să se rezolve cât mai repede.