la 07-05-2026 01:40 PM
Buna ziua. Vreau sa ma portez de la Digi la Yoxo, am facut cererea de portare iar astazi a ajuns numarul temporar. Dar cand scanez seria cartelei sau o intriduc manual imi zice cod incorect. Am trimis la cei de pe chat mesaj cu problema si de fiecare data primesc raspuns de la alta persoana: prima a spus ca nu gaseste seria si nu este nici o cerere de portare :)) iar a doua persoana mi-a spus ca a gasit cererea mea de portare si seria cartelei si sa o activez in aplicatie....dupa care imi inchide conversatia. Poate gasesc aici o rezolvare.
la 07-05-2026 04:01 PM
Ai reîncercat acum sau anterior? Pentru că statusul comenzii a fost reactualizat între timp.
la 07-05-2026 04:03 PM
am incercat acum 5 minute...
la 08-05-2026 08:48 AM
la 08-05-2026 08:58 AM
Salut și bun venit în Comunitate!
Situația este una cunoscută și colegii noștri lucrează pentru a o remedia cât mai curând.
Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.
la 08-05-2026 12:22 PM
Am primit ieri cartela SIM. In momentul in care încerc scanare cartelei pentru activa primesc mesajul Cod introdus incorect.
Incerc de ieri activarea si nu funcționează.
07-05-2026 02:23 PM - editat 07-05-2026 02:31 PM
la 07-05-2026 02:24 PM
Am trimis deja. Multumesc
la 07-05-2026 04:37 PM
Am înțeles, îmi pare rău :((
Au deschis acum colegii un tichet către departamentul tehnic. Revenim când primim un răspuns. Sper să se rezolve cât mai repede.
la 08-05-2026 01:52 PM
Vad ca sunt mai multi aici fix cu problema asta, inseamna ca e ceva de la ei din sistem care nu functioneaza. Am patit asa cu un esim cand am activat abonament nou, nu mergea sa sun, nu aveam 5g+ ci doar 4g. Le-am scris de nenumarate ori, mi-au spus ca e o eroare in sistem la ei si sa mai astept. Cat sa astept? Am anulat abonamentul si am vrut sa fac unul nou, dar dupa ce scanam buletinul se bloca aplicatia. Le-am scris din nou, acelasi raspuns. Am decis sa ma mut pe abonament la orange, si tot intram (de curiozitate) sa vad cand se rezolva problema. A durat o luna, O LUNA, pana au remediat. Poti, puteti defapt toti sa incercati anularea portarii, sa faceti portare direct pe esim si dupa sa mergeti direct in orange shop sa cereti sim fizic dupa ce portarea s-a finalizat. Daca nici asa nu merge, practic Yoxo care e detinut de orange are un nou competitor…EXACT, ati ghicit corect, TOT ORANGE. Acum poti activa abonament lunar (ca la yoxo), diferenta de pret dintre orange si yoxo e de 2 eur (mai scump la orange) pentru fun/prima oferta yoxo, 4 eur smart/ a doua oferta yoxo si 1 eur smart plus/ a 3-a oferta yoxo. E mai scump putin, dar eu zic ca se merita in contextul in care de-abia dai de cineva la yoxo sa iti rezolve problema si in majoritatea cazurilor nu o fac. La orange vei fi tratat ca o persoana care are abonament pe 24 de luni
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor