anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare activare cartela Yoxo

IoanaN1
Vizitator

Buna ziua!Vi sa întâmplat sa primiți cartela Yoxo și totuși să nu puteți finaliza înregistrarea pentru că apare ca și cum e încă în perioada de livrare ?

Menționez ca am o săptămână de când o am în posesie și totuși aceeași eroare 

8 Răspunsuri 8

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai incercat sa intri legatura cu cineva de pe chat? La activarile mele (ultima activare a fost anul trecut) nu am avut probleme.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Stv
Vizitator

Salut! Am o problema similara: imi da "Cod introdus incorect" cand scanez cartela. Pe chat nu raspunde nimeni de vreo ora. Poate e o problema generala? 

Chatul nu este punctul forte al Yoxo. Eu am stat aproape 2 ore la un moment dat, dar s-a rezolvat. Nu stiu sa zic daca este ceva general sau nu. Mai verifica chat-ul. Poate este nevoie de o confirmare manuala ca a ajuns cartela la tine.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Traiam cu impresia ca scanarea cartelei e confirmarea ca a ajuns la mine. Astept raspunsul pe chat, prea multe variante de contact nu au 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat o reinstalare a aplicatiei sau actualizare la ultima versiune urmata de un restart al telefonului?

Daca tot nu functioneaza, va trebui sa contactezi serviciul clienti yoxo prin chatul din aplicatie pentru verificari suplimentare. Modificarea manuala a statusului.

Am incercat restart, reinstalarea aplicatiei, din nou restart. Aceeasi problema. Mai incerc cu rabdare 🙂

MihaiC99
Campion certificat

Din pacate, ramane sa intri in legatura cu un operator yoxo.

Am primit raspuns ca ar fi ceva probleme cu actualizarea automata a starii comenzilor si trebuie facut ceva manual. La cartela sotiei a mers totusi, sper sa se rezolve maine. Multumesc pentru raspunsuri.