anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

activare cartela

Spyke2021
Începător

mi-a venit mai devreme coletul care contine noul abonament + un telefon achizitionat. in sectiunea comenzile mele, comanda nu apare finalizata specificandu se ca va sosi pe data de 27. Din nefericire, cartela nu are semnal ceea ce probabil inseamna ca nu este activata. cum pot rezolva acest aspect?

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Contactează magazinul online Orange prin apel la 300 sau prin e-mail la adresa magazinonline@orange.ro.

https://www.orange.ro/contact/ 

Pololică
#StarMember

Salutare!

De obicei, activarea cartelelor trimise se face la o zi-doua dupa ce ai primit-o (se asteapta confirmarea ca a ajuns la tine).

Daca pana vineri nu se intampla nimic, iti recomand sa suni la 0374.300.300 (de pe orice numar de telefon) si sa rogi activarea numarului. 

Daca ai deja un serviciu Orange (fix sau mobil) si ai cont in aplicatie, poti folosi optiunea de chat direct din aplicatie..

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Pot confirma că în cazul meu sim-ul a fost activat imediat ce a fost livrat de curier.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu, dacă nu se activează automat în câteva ore, trebuie contactați cei de la magazinul online prin intermediul adresei magazinonline@orange.ro sau pe chatul care se deschide in fereastra pop-up de la magazin , în timpul programului, pentru asistență.

Baftă!

Dacă te-a ajutat răspunsul, bifează-l ca soluție și dă un like!