anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare cartela sim prepay

VagaBond
Începător

Salutare, am cumpărat o cartela prepay. Am introdus.o in telefon si nu are semnal, se poate activa online dupa serie? Sau doar in call center? Mulțumesc frumos!

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare!

De obicei un SIM prepay introdus în telefon se activează automat. Încercă o restartare a telefonului.

Verifica și :

• Telefonul sa nu fie blocate în altă retea
  • Daca cartela a fost introdusă greșit
  • Cartela este obținută în urma unei promoții și a expirat
  • Încearcă o resetare a setarilor de retea

FLo1
#StarMember

Salut @VagaBond. Activarea unui SIM prepay se face în mod automat odată cu primul SMS efectuat. Detalii ai aicj: https://www.orange.ro/help/ce-trebuie-s-tiu-dup-ce-activez-o-cartel-sim-prepay-189

Cartela SIM este cumpărată de curând? Te așteptăm cu vești bune. 

Buna dimineața, telefonul nu este codat. I.am dat reset ,o vede fizic (scrie orange) la detalii sim, dar nu se poate inregistra in rețea. Este noua, achiziționată din orange shop. Nu am avut un alt telefon sa o probez.

Salutare!

Mergi din nou în Orange shop. Cel mai probabil îți vor schimba sim-ul. Doar ei pot confirma daca este o problema de activare sau un SIM defect.

teacher_
#StarMember

Salut! Pentru a elimina câteva cauze, telefonul a fost în altă rețea cumva? 

Există acoperire în zona respectivă? 

In mod normal, așa cum spunea și Flo, cartela se activează automat după primul SMS. Daca nu ai apucat să îl dai, nu este activa. Și doar într-un shop se poate activa daca nu ai rezolvat, sau daca poți să pui în alt telefon sa verifici...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dă un restart la telefon și dacă nu își revine, adică să aibă semnal, poate fi o problemă cu sim-ul respectiv.

Asigură-te că ești într-o zonă cu semnal, bineînțeles!