anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu ma pot conecta în aplicația yoxo?

Japonia
Începător
De ce nu ma pot conecta în aplicația yoxo cu adresa de mail cu care m-am înscris? Precizez ca mi-am uitat parola si incerc să-mi recuperez contul de 2 zile nici un rezultat.
10 Răspunsuri 10

DanielaH
Moderator
@Japonia, bun venit în Comunitate! Ne spui cum încerci să-ți recuperezi parola? Primești vreun mesaj de eroare? Ne-ar ajuta și o captură de ecran ca să ne dăm seama exact ce se întâmplă. Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

DanielaH
Moderator
@Japonia, s-a rezolvat situația? Te poți conecta în aplicație?

Buna ziua va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine, ieri din cauza la aplicatia my orange care a trebuit sa o sterg sa sters si contul meu yoxo iar acum sint disperat ca nu stiu cum sa mi recuperez contul aveam 5 numere iar eu acum nu ma pot conecta sub nici o forma, va multumesc

Anonim
Neaplicabil

Cum ai șters contul yoxo.

O condiție pentru a face acest lucru este sa nu ai nici un număr activ.

Instalează aplicația yoxo și loghează-te cu datele tale.

Am incercat crede ma ca sint disperat nu mai stiu ce sa fac, am 5 numere abonamente si nu mai pot sa ma loghez spune ca acel numar este deja portat

Uite atsez poze cint intru pe contul meu si incepe acum

Raulytos99
Începător
Nici eu nu ma pot conecta cu adresa cu care am făcut contul pe numărul de telefon, de ce ?

DanielaH
Moderator
@Raulytos99, ne spui, te rog, ce se întâmplă când încerci să te conectezi? Poți atașa un screenshot? Mulțumim.

Buna!

Ma conectez pe aplicatia yoxo de pe telefon si nu-mi intra... imi spune doar ca pot configura un alt abonament si cand dau pe profil ma arata a fi logat si atat. Ma puteti ajuta?

Multumesc,

Salut! Bun venit în Comunitate!

Ai instalată ultima versiune a aplicației? Ai încercat o dezinstalare/ reinstalare?

Ne-ar ajuta mai multe detalii despre situația întâmpinată și o captură de ecran să vedem exact ce se întâmplă.