anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare din Orange persoana juridica pe YOXO

Wador29
Începător

Am o speță pe care n-am găsit încă aici. Am un cont de persoana juridica care include doua abonamente de voce si internet: unul pe care-l folosesc eu, activ, cu perioadă contractuală prelungită, si altul pe care-l foloseste sotia, activ si iesit din perioada contractuala. Pot migra/porta abonamentul iesit din perioada contractuala in YOXO, ca persoana fizică si păstrând numarul de telefon (Orange, portat acum 3 ani din Vodafone)? Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Trixen
#StarMember

Salutare,

Am avut o situatie similara. Am trecut numarul de abonament de pe firma pe PrePay printr-o vizita in Orange Shop, iar apoi am putut face orice (Yoxo sau abonament persoana fizica fara alte intrebari). Mi s-a cerut doar sa fac o incarcare de 5 euro la momentul trecerii la PrePay.

Ar trebui sa mearga si la tine. 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Trixen
#StarMember

Salutare,

Am avut o situatie similara. Am trecut numarul de abonament de pe firma pe PrePay printr-o vizita in Orange Shop, iar apoi am putut face orice (Yoxo sau abonament persoana fizica fara alte intrebari). Mi s-a cerut doar sa fac o incarcare de 5 euro la momentul trecerii la PrePay.

Ar trebui sa mearga si la tine. 🙂

Adica incarc 5 euro pentru PrePay si eu cum ii recuperez daca portez numarul in YOXO? Raman cadou la Orange sau mai stau o luna pana la portare?!

Da, din pacate creditul disponibil se pierde. Poti alege sa iti iei o optiune de 5 euro si sa faci trecerea apoi la Yoxo, poti alege sa ramai pe PrePay. Ideea e ca varianta cea mai simpla de a trece de pe abonament de firma la orice altceva este sa treci numarul la PrePay printr-o vizita in Shop.