Hmm....presupun ca intr-un Orange Shop ai avea o sansa mai mare sa rezolvi problema asta. Sau...pe chat-ul celor de la Yoxo... Dar dupa cum probabil ai vazut si tu in comunitate, lumea se plange ca raspund foarte, foarte greu.
Acuma, eu nu am Yoxo, deci incerc doar sa gandesc problema din afara, in caz ca te ajuta vreo idee. :)
Nu poti sa intri in cont de pe numarul respectiv, nu? Daca nu...atunci, poti incerca eventual de pe un alt numar Yoxo. Intri pe chat, le spui care e problema, si vezi daca te pot ajuta. Saau...dintr-un Orange Shop. Presupun ca va trebui sa aduci ceva dovezi ca nr e al tau, astfel incat sa dovedesti ca tot tu esti si titularul de drept al acelei adrese de email...dar asta n-ar trebui sa fie o problema.
Ideea e ca undeva ar trebui sa existe o asociere intre nr de telefon (pe care banuiesc ca il stii) si adresa de mail. Daca da, nu-ti trebuie decat cineva cu acces de "overview" astfel incat sa le poata vedea pe amandoua si sa-ti spuna ce adresa de mail corespunde acelui nr de telefon. Acuma, nu stiu ce fel de acces au cei de pe chat, dar, cum ziceam, s-ar putea sa fie mai rapid cu un drum intr-un Shop Orange.