anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie - Conturi multiple in aplicatia Yoxo

Anonim
Neaplicabil
Draga Orange, intrucat am inceput sa detin si astfel cateva de abonamente pe nume Yoxo, nu pot sa nu imi exprim frustrarea zilnica cat de neplacut este sa administrezi mai multe numere atunci cand nu ai la dispozitie decat unul sau doua terminale.
Este mega deranjant sa tot stau sa imi aduc aminte conturile Orange si parolele pentru fiecare numar, doar pentru ca aplicatia nu permite un control centralizat al mai multor numere simultan, pe un singur cont de mail.
Cred ca trebuie facut ceva cat mai curand, macar sa existe posibilitatea ca odata logat in aplicatie sa-ti ''aduni'' toate numerele, fiecare cu mail-ul dedicat si sa le ai usor accesibile, un fel de lista pe care dai click si-ti alegi numarul pe care vrei sa vezi resursele si alte modificari.
Sper ca se va intampla macar asta cat de curand, eu ma gandesc ca strict din acest motiv sa renunt la doua astfel de abonamente, strict pentru ca nu sunt atat de facil de administrat precum pare.
Multumesc.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salu tuturor! Revenim cu vești bune. Începând de astăzi, atât clientii noi Yoxo cât și cei existenți pot adauga mai multe numere pe același cont. Trebuie doar să faceți update la ultima versiune a aplicației.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că ideal ar fi fost să poate fi integrate cumva chiar în My Orange! Iar dacă nu se poate, măcar să se se poată administra mai multe din aceiași aplicație. Sper că vor face ceva și în acest sens!

tomaciprian
Cunoscător
Daca detii un telefon de la Samsung, incearca sa salvezi adresa de e-mail/numarul de telefon & parola in "Samsung Pass",iar asa iti va fi mult mai usor sa administrezi fiecare cont YOXO in parte chiar si de pe un singur telefon.

Anonim
Neaplicabil
@vio73 ar fi ideal sa pot sa le administrez direct din MyOrange, fara alte aplicatii in plus de instalat. Dar daca nu, macar sa poti avea 4-5 numere pe acelasi cont/login. Abonamentul Yoxo poate fi o solutie foarte buna pentru anumite situatii, mai ales avand in vedere ca e flexibil si nu se pot face costuri suplimentare, dar modul de abordare e aiurea rau. @tomaciprian, mersi pentru idee, desi nu rezolva problema (rezolvarea trebuie sa vina de la Orange) o apreciez si e buna.

IoanaA
Angajat Orange
Hei hei, Multumim pentru sugestie. Stiiiiiim ca e frustrant, ne dorim si noi functionalitatea asta. Este pe lista, dar probabil anul viitor reusim implementarea tehnica :( Hang in there, o facem si pe asta. Pana atunci, poate ajuta un pic sugestia lui Ciprian pentru un password manager. Macar un pic 🙂

Anonim
Neaplicabil
Buna, multumesc pentru raspunsul oficial. Ma bucur sa aud ca se are, totusi, in plan dezvoltarea acestei solutii de login. E necesara.

Spanac
Începător
Salutare. Exista vreun update pe aceasta tema? Am 4 numere de telefon (al meu + diversi membri ai familiei) pe care doresc sa le portez pe Yoxo. Solutia de a inregistra cate un cont Orange pe fiecare numar, fiecare cu o adresa de e-mail unica, nu prea mi se pare o solutie buna. Multumesc.

DanielaH
Moderator
@Spanac, bun venit în Comunitate! Sperăm și noi ca în curând să venim cu vești bune despre acest subiect. Nu avem o dată exactă, dar știm că proiectul este în lucru la colegii noștri și nu va mai dura foarte mult până la implementare. Vom reveni aici imediat de vom avea vești.

DanielaH
Moderator

Salut!

Venim cu vești bune pentru utilizatorii Yoxo.

Din 16 decembrie 2021, clienții existenți Yoxo pot adăuga numere noi pe același cont Yoxo și implicit pe același cod de abonat.

Deocamdată opțiunea de a gestiona mai multe numere pe același cont este valabilă doar pentru onboarding abonament nou. Colegii noștri estimează că din luna februarie 2022 această opțiune va fi disponibilă pentru toți clienții Yoxo.

Aici aveți mai multe detalii.

DanielaH
Moderator
Salu tuturor! Revenim cu vești bune. Începând de astăzi, atât clientii noi Yoxo cât și cei existenți pot adauga mai multe numere pe același cont. Trebuie doar să faceți update la ultima versiune a aplicației.