anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

News! Logarea în YOXO folosind conturile sociale (Google, Facebook, Apple)

DanielaH
Moderator

Salut! Avem vești bune pentru utilizatorii Yoxo!

A fost lansată o îmbunătățire prin care utilizatorii Yoxo (noi sau existenți) își pot crea cont sau se pot autentifica în aplicația YOXO folosind conturile sociale de la Google, Facebook și Apple (doar pe iOS).

Logarea se face pe baza adresei de e-mail asociată contului social media. Dacă acel cont nu are asociată o adresă de e-mail (ex. conturi de Facebook create doar număr de telefon), asocierea nu va fi posibilă momentan, iar clientul nu se va putea loga utilizând acel cont.

Cum se face acest lucru? Foarte simplu. În ecranul de autentificare sunt vizibile butoanele fiecarui provider. Apasând pe una din variante, se face redirecționarea către o pagina unde se va alege contul social cu care se dorește să se facă asocierea și astfel se va realiza autentificarea în aplicație sau crearea contului.

DanielaH_0-1680610021472.jpeg

Bine de știut

  • Conectarea se poate face cu mai multe conturi sociale, cu condiția ca acele conturi să folosească aceeași adresă de e-mail.
  • Dacă se șterge sau se dezactivează contul social, această opțiune nu va mai putea fi folosită ca autentificare în aplicația Yoxo.
  • În cazul în care se încearcă autentificarea cu un cont social care are o adresă de e-mail diferită față de cea asociată contului Orange, se va crea un cont Orange nou. Pentru accesarea contului este necesară folosirea unui cont social care are aceeași adresă de e-mail asociată contului Orange.
  • În cazul în care contul Yoxo a fost creat folosind logarea cu Facebook iar utilizatorul modifică adresa de e-mail a contului social, atunci adresa de e-mail se va actualiza în contul Orange dacă nu este deja utilizată pentru alt cont Orange.
2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Daca tot se face implementarea aceasta, poate, intr-o actualizare viitoare, se va putea face logarea si prin iCloud (Apple ID) sau Huawei ID (la crearea Apple ID sau Huawei ID este necesara/se creaza automat o adresa de mail).

vladut12am
Cunoscător certificat

O facilitate foarte bună!

Mulțumim!