anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apel wi-fi iPhone nefunctional (Yoxo)

Alex15ccc
Începător
Salutare! o mica, mare, problema: Apel wi-fi nefunctional. Eroarea in poza atasata, telefon iPhone7, abonament yoxo.... ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
15 Răspunsuri 15

Razvan
#StarMember
Trebuie sa suni la 300 sau deschide un ticket către ei, de pe site-ul Orange la secțiunea contact, apoi cere să îți reiniațializeze (restart) contul de Wifi și Volte. Este caz cunoscut pe iPhone, din când în când serviciul pică.

FLo1
#StarMember
@Alex15ccc: Bun venit in Comunitate. Parcurge putin acest topic ca sa intelegi "povestea" cu apel wi-fi si apoi revino daca este neclar ceva.https://comunitate.orange.ro/questions/2459109-apel-wifi-conditii-functionare-indiferent-operator-telefon YOXO asigura apel wifi, incercat si testat, deci nu e doar o parere. Lipsa apelului wifi este de la activarea yoxo, recent sau din totdeauna? Nefunctionarea e de la telefon, din soft, dar mai mult decat activarea/dezactivarea "apel wifi" nu ai ce sa-i faci. Eventual restart / update de software.

Razvan
#StarMember
Flo, este o problemă de cont, telefonul nu are nimic.

FLo1
#StarMember
Initiatorul pe de alta parte nici nu are "apel wifi" activat, ci in curs de activare, iar activarea functiei nici macar nu depinde de Orange. Conditiile de functionare, in schimb, DA.

Alex15ccc
Începător
Am trimis o sesizare la orange, maine voi suna la 300... cartela am pus-o in alt telefon si tot nu merge... Acum am inchis abonamentul yoxo si sunt la PrePlata, crezand ca asa poate o sa meargă, dar nimic... Am rugat o prietena care este pe orange sa si activeze apelul wi-fi de curiozitate si nici la ea nu a funcționat (are tot iphone). Multumesc pentru raspunsuri.

Razvan
#StarMember
E de la Orange problema pe telefoane iPhone. Pe Android funcționează foarte bine serviciul. L-am folosit zilele acestea la țară.

FLo1
#StarMember
Alex: Dupa cum văd ca ai inteles, iti spun doar atat: apelul wifi e doar pentru cei care inteleg sa aiba activa functia pe telefon, ceea ce la tine lipseste cu desavarsire. In rest, Orange (chiar si Yoxo - testat personal) cu resurse 4G active, asigură "apelul 4G" fara probleme. Iar utilizatori de Iphone sunt gârlă. Dar bineînțeles, capra vecinului mereu va fi vinovată pentru neconformitățile proprii. Si inca ceva: Degeaba pui cartela intr-un alt telefon cu aceiasi "setare incompleta de apel wifi ". Rezultatul nu are cum sa fie altul decat: nefunctional. O singura situatie va deosebi 2 SIMuri de la functionarea apel wifi: incearca "apel wifi" cu un prepay in perioadă de grație: va fi nefunctional. In rest, cu opțiune activă, cu abonament sau yoxo, toate au resurse 4G, deci si apel wifi. DIXIT.

Muchalucha
Explorator entuziast
S-a rezolvat pana la urma? Exact ca in poza ta se intampla la mine. Se asteapta verificarea pe care Orange trebuie sa o faca si sa activeze VoWiFi. Dar nu o face.

Vlad_S
Începător
Fix in situatia asta sunt si eu. Sun la 300 dar degeaba.

DanielaH
Moderator
@Vlad S, bun venit în Comunitate! Ne dai mai multe detalii, te rog? Deții un abonament Yoxo? Ce informații ți-au dat colegii de la 300?

Vlad_S
Începător
Dețin un abonament orange, însă am tot eroarea asta. Mie mi-au zis ca lor le merge totul perfect si ca e de la telefon eroarea…

Muchalucha
Explorator entuziast
Am sunat la 300. Le-am spus model telefon, m -au verificat si a mers totul ca uns! Au spus ca este in functie de situatia individuala a fiecarui client!

DanielaH
Moderator
@Vlad S, ai posibilitatea să încerci și cu un alt telefon?

Vlad_S
Începător
Din pacate nu,