Salut. Am o nelămurire. Până astăzi am avut un telefon foarte vechi, un allview a5 smiley. Acum l-am înlocuit cu un xiaomi poco m3. Dar văd o chestie ciudată la datele mobile, nu am 4g, nici volte, am doar h+. Am făcut o probă, am băgat cartela sim a fiului meu în telefonul meu și totul era ok. Îmi apăreau simbolurile de 4 g și volte. De asemenea, am mai făcut o proba. Am băgat simul meu în telefonul fiului meu și la fel...el nu mai avea 4g sau volte...doar h+. Amandoi avem exact acelați tip de telefon și în mod sigur nu e o problemă de acoperire 4g in zona respectiva. Cartela sim a fost inlocuita recent, acum 2 luni cu aproximație pentru că cea veche nu se mai conecta la rețea.
Ce ar trebui să fac? Setările cred că le-am facut bine, am setat să prefere conexiunile LTE, am activat și volte...dar mai mult de h+ nu am. Am restartat de mai multe ori telefonul, dar nimic. La setarile apn nu am modificat nimic, dar oricum, toate setarile erau identice cu cele din telefonul fiului meu. Am lăsat un mesaj folosind yoxo messenger, toată ziua am așteptat un răspuns de la ei dar până acum nu au răspuns. Să vedem când vor răspunde...dacă vor mai răspunde.
Are cineva o idee? A mai pățit cineva asta?