la 16-04-2025 01:20 AM
Salut, am un iPhone si am vrut sa sterg eSim-ul din el cu intentia de a-l reinregistra iar, dar nu vad aceasta optiune in aplicatia YOXO.
Cum pot rezolva?
la 16-04-2025 10:00 AM
salut, in mod normal ai putea sa soliciti un eSIM nou din aplicatie (Meniu- Servicii si setari-Solicita eSIM) , insa pentru a-l putea activa ar trebui sa ai acces la eSIM-ul vechi pentru ca primesti un cod prin SMS pe care trebuie sa il introduci la un moment dat in aplicatie. deci, asa cum a zis si MihaiC99, e nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru a activa gratuit un eSIM nou.
la 16-04-2025 06:21 AM
Salut,
În cazul în care ai șters profilul eSIM de pe telefon și nu mai ai acces la acesta, va trebui să te prezinți într-un magazin Orange pentru a solicita un nou eSIM.
la 16-04-2025 10:00 AM
salut, in mod normal ai putea sa soliciti un eSIM nou din aplicatie (Meniu- Servicii si setari-Solicita eSIM) , insa pentru a-l putea activa ar trebui sa ai acces la eSIM-ul vechi pentru ca primesti un cod prin SMS pe care trebuie sa il introduci la un moment dat in aplicatie. deci, asa cum a zis si MihaiC99, e nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru a activa gratuit un eSIM nou.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor