anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am sters eSim-ul din greseala ://

exxcess26
Începător

Salut, am un iPhone si am vrut sa sterg eSim-ul din el cu intentia de a-l reinregistra iar, dar nu vad aceasta optiune in aplicatia YOXO.

Cum pot rezolva? 

1 Soluţie acceptată‚

Pancetta
Angajat Orange

salut, in mod normal ai putea sa soliciti un eSIM nou din aplicatie (Meniu- Servicii si setari-Solicita eSIM) , insa pentru a-l putea activa ar trebui sa ai acces la eSIM-ul vechi pentru ca primesti un cod prin SMS pe care trebuie sa il introduci la un moment dat in aplicatie. deci, asa cum a zis si MihaiC99, e nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru a activa gratuit un eSIM nou. 

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

În cazul în care ai șters profilul eSIM de pe telefon și nu mai ai acces la acesta, va trebui să te prezinți într-un magazin Orange pentru a solicita un nou eSIM.

Pancetta
Angajat Orange

salut, in mod normal ai putea sa soliciti un eSIM nou din aplicatie (Meniu- Servicii si setari-Solicita eSIM) , insa pentru a-l putea activa ar trebui sa ai acces la eSIM-ul vechi pentru ca primesti un cod prin SMS pe care trebuie sa il introduci la un moment dat in aplicatie. deci, asa cum a zis si MihaiC99, e nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru a activa gratuit un eSIM nou.