anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am sters eSim-ul din greseala ://

exxcess26
Începător

Salut, am un iPhone si am vrut sa sterg eSim-ul din el cu intentia de a-l reinregistra iar, dar nu vad aceasta optiune in aplicatia YOXO.

Cum pot rezolva? 

1 Soluţie acceptată‚

Pancetta
Angajat Orange

salut, in mod normal ai putea sa soliciti un eSIM nou din aplicatie (Meniu- Servicii si setari-Solicita eSIM) , insa pentru a-l putea activa ar trebui sa ai acces la eSIM-ul vechi pentru ca primesti un cod prin SMS pe care trebuie sa il introduci la un moment dat in aplicatie. deci, asa cum a zis si MihaiC99, e nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru a activa gratuit un eSIM nou. 

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Pancetta
Angajat Orange

salut, in mod normal ai putea sa soliciti un eSIM nou din aplicatie (Meniu- Servicii si setari-Solicita eSIM) , insa pentru a-l putea activa ar trebui sa ai acces la eSIM-ul vechi pentru ca primesti un cod prin SMS pe care trebuie sa il introduci la un moment dat in aplicatie. deci, asa cum a zis si MihaiC99, e nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru a activa gratuit un eSIM nou. 

MihaiC99
Campion

Salut,

În cazul în care ai șters profilul eSIM de pe telefon și nu mai ai acces la acesta, va trebui să te prezinți într-un magazin Orange pentru a solicita un nou eSIM.