anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Televiziune prin satelit - nu mai pot regla canalele din căutare

R_
Începător
Bună seara, am tv prin satelit , în televizoare am cartele , insa unul dintre televizoare își pierde semnalul și prinde canale turcești. Știe cineva cum as putea remedia aceasta problema? Cei de la tehnic au venit de câteva ori dar de fiecare data au plecat fără a remedia situația, iar acum, de o săptămână, nu mai pot regla canalele din căutare. Sper ca m am facut înțeleasă, mulțumesc!
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! N-am mai auzit așa ceva, cu toate că am și eu tv satelit din 2013, dar cu receptoare. Dacă ai dat scanare din nou și face tot așa, părerea mea este să ceri schimbarea CI-ul respectiv sau să ceri un receptor pe televizorul respectiv. Sigur, e doar o părere personală, dar dacă zici că au fost deja cei de la Orange acolo, ei trebuia să-ți dea o soluție! Poți suna la 300 sau 0374300300 (din orice rețea națională), le explici care este problema și ceri înlocuirea aparatelor respective, pe motivul explicat aici și spui că au fost de la ei, dar nu au rezolvat nimic. Sau poate vin ei cu o altă soluție! Baftă!

DanielaH
Moderator
Salut, R! Ai reușit să iei legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat problema?

nigel
Explorator
Mie imi place cum spui: "Cei de la tehnic au venit de cateva ori, dar de fiecare data au plecat fara a remedia situatia".... wow.... spune multe de nivelul de pregatire a celor "de la tehnic". Un alt exemplu, in cazul meu, televizor in care se poate introduce CAM modul, actualmente functioneaza pe Receiver, am decis sa inlocuies acest Receiver cu CAM modul (am un alt TV pe acelasi abonament care deja functioneaza pe CAM modul ), in prealabil am testat TV-ul cu CAM modulul pe care il aveam deja in celalalt TV, merge perfect, asadar am cerut la Orange sa imi inlocuiesc Recever-ul cu un CAM modul, vine "unul de la tehnic" cu modulul si cartela sa il "instaleze".... ups.... "nu merge domnle.... nu.... toate TV-urile care au posibilitate de CAM modul, merg cu CAM-urile de la Orange...." , pai... spune eu: uite CAM-ul de la celalat TV merge perfect.... "nu stiu domnle.... il sun pe sefu...." si-a luat gentutza si a plecat.... O mare curiozitate am, pe ce criterii fac cei de la Orange "parteneriate" cu firme care sa le asigure insalarile cel putin pentru TV.... Sincer... daca ii intrebi ceva de domeniul tehnic.... habar nu au....