anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Renunțarea la vechea tehnologie (cabluri cupru pentru tv)

AlexUnderK89
Vizitator

Bună seara. In urma înlocuirii Tehnologiei vechi pentru serviciile TV (cabluri cupru) și trecerii la furnizarea serviciilor de televiziune prin fibră optică, am pierdut accesul la foarte multe canale tv(înlocuirea a fost făcută astăzi) O dată cu înlocuirea echipamentelor, se semnează și un contract nou , un pachet în care găsești un anumit nr de canale tv , precum și o listă cu denumirea fiecărui canal în parte. Am verificat acest lucru în pachetul ales de mine , canalele există , dar eu nu am acces la ele (mesajul afișat de tv este "acest canal este criptat / nu ai acces la acest canal", de exemplu prima sport 2,3,4 sau Hbo). În plus, în discuția cu doamna care mi-a prezentat oferta / noul contract , dumneaei mi-a spus clar că nu voi pierde accesul la canalele de sport și că voi beneficia de Hbo gratuit pe toată durata noului contract (2 ani) . Am încercat resetare și reinstalare canale tv , dar întâmpin aceeași problemă, nu am acces. Știe cineva cu siguranță unde ar putea fi problema ?! Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri  !

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Au fost introduse cardurile CI+ in televizoare si au fost activate? Canalele mentionate de tine sunt criptate si necesita un card CI+ sau un receiver pentru a fi recepționate. De asemenea sa ai extraoptiunea hbo inclusa si pachetul premium (canalele sport sunt incluse) sau esential (extraoptiunea sport activa).

bună seara , mulțumesc pentru răspuns. Da. Cardurile au fost introduse de către tehnician , activate , programele instalate. Așa cum am menționat anterior , în pachetul ales de mine figurau incluse toate canalele menționate. 

Atunci contacteaza serviciul clienti pentru a se face si o verificare in sistem. O reinitializare a cardurilor daca canalele sunt incluse in pachet.

Așa voi face. Mulțumesc  !