la 06-02-2026 08:40 PM
Bună seara. In urma înlocuirii Tehnologiei vechi pentru serviciile TV (cabluri cupru) și trecerii la furnizarea serviciilor de televiziune prin fibră optică, am pierdut accesul la foarte multe canale tv(înlocuirea a fost făcută astăzi) O dată cu înlocuirea echipamentelor, se semnează și un contract nou , un pachet în care găsești un anumit nr de canale tv , precum și o listă cu denumirea fiecărui canal în parte. Am verificat acest lucru în pachetul ales de mine , canalele există , dar eu nu am acces la ele (mesajul afișat de tv este "acest canal este criptat / nu ai acces la acest canal", de exemplu prima sport 2,3,4 sau Hbo). În plus, în discuția cu doamna care mi-a prezentat oferta / noul contract , dumneaei mi-a spus clar că nu voi pierde accesul la canalele de sport și că voi beneficia de Hbo gratuit pe toată durata noului contract (2 ani) . Am încercat resetare și reinstalare canale tv , dar întâmpin aceeași problemă, nu am acces. Știe cineva cu siguranță unde ar putea fi problema ?! Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !
06-02-2026 08:44 PM - editat 06-02-2026 08:46 PM
Salutare!
Au fost introduse cardurile CI+ in televizoare si au fost activate? Canalele mentionate de tine sunt criptate si necesita un card CI+ sau un receiver pentru a fi recepționate. De asemenea sa ai extraoptiunea hbo inclusa si pachetul premium (canalele sport sunt incluse) sau esential (extraoptiunea sport activa).
la 06-02-2026 09:03 PM
bună seara , mulțumesc pentru răspuns. Da. Cardurile au fost introduse de către tehnician , activate , programele instalate. Așa cum am menționat anterior , în pachetul ales de mine figurau incluse toate canalele menționate.
06-02-2026 09:05 PM - editat 06-02-2026 09:06 PM
Atunci contacteaza serviciul clienti pentru a se face si o verificare in sistem. O reinitializare a cardurilor daca canalele sunt incluse in pachet.
la 06-02-2026 09:44 PM
Așa voi face. Mulțumesc !
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor