anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

serviciu suspendat - plata efectuata - serviciu tot suspendat de 4 zile

Cristian24
Junior

Am avut serviciul suspendat pt neplata. am facut plata Vineri dimineata la ora 00:10 in aplicatia my orange si nici pana azi ( luni ora 17:30 ) nu mi s-a reluat conexiunea.

Vineri seara am facut o solicitare la care nu am primit nici un raspuns , am trimis un mail cu confirmarea platii ci cu numarul de solicitare la infoclienti@orange si plati@orange si nimic ( plati @orange nici nu mai e valabila).

Am incercat sa sun insa robotul care raspunde e la fel de util ca un bec ars ( imi zice sa spun "da" ca sa continui apoi imi zice ca nu intelege raspunsul si inchide conversatia ) , Djingo ma tranfera la consultant care niciodata nu e disponibil si nimeni nu revine cu un raspuns.

Ce e de facut si cum pot lua legatura cu ei sa vad care este problema?

Nu locuiesc in Romania si nu am un numar de telefon de Ro , prin urmare nu pot lasa un mesaj deoarece numarul de telefon este obligatoriu in campurile date.

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Campion

Salut,

Poți depune o sesizare prin formularul de contact folosind codul de abonat in locul numărului de telefon.

https://www.orange.ro/contact/ 

Pe chat răspunsurile vin cu întârziere.

Cristian24
Junior

Inteleg intarzierea , nu ma asteptam sa fie imediata treaba , insa de 4 zile nu zice nimeni nimic...

Ma asteptam ca , cu plata facuta in aplicatia lor , sa meaarga treaba un pic mai repede

Se pare că sunt foarte aglomerati, eu am primit răspuns pe chat după 22 de ore.

Depune o sesizare prin formularul de contact și încearcă să-i contactezi și telefonic (+40374300300).

In mod normal nu trebuia să dureze atât.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă și telefonic la 300/0374300300 sau din Chat Djingo , cu transfer operator.

Oricum, cred că zilele acestea se vor actualiza toate, pentru că se vor regla după sărbători. Cel puțin așa cred!

Succes!

Pololică
#StarMember

DanielaH
Moderator

@Cristian24, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Am reusit sa iau legatura , pe chat , cu un operator si s-a rezolvat.

Multumesc pt raspunsuri!

Mă bucur că ai reușit! 

Succes în continuare!

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te ai așteptăm în Comunitate.

Codrut7
Începător

Eu am plătit în avans și tot au suspendat serviciul de net și tv. Desigur ca nu te rezolva nimeni. Pana la urmaam făcut cuco firmare de plata. Sa vedem pana când.