anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme conectare la provider HBO MAX

astra19
Junior entuziast

Buna seara,

Mai are cineva probleme cu conectarea la HBO MAX prin intermediul provider-ului oferit de catre Orange?

De peste 2 luni de când am primit acces la HBO MAX nu mă pot conecta, iar cei de la asistență Orange spun că cunosc situatia și este în rezolvare. Mi se pare cam ciudat ca rezolvarea unei astfel de problemă sa dureze atata.

1 Soluţie acceptată‚

astra19
Junior entuziast

Problema a fost rezolvată, dar în mod tardiv, ceea ce nu prea mi-a plăcut. 
Problema a fost rezolvată de către departamentul tehnic al companiei de la care a survenit și problema.

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta dacă ne trimiți numărul de telefon/ codul de abonat în mesaj privat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

@astra19, colegii ne-au spus că eroarea poate fi cauzată de accesare multiplă a linkului de creare cont (link-ul pentru crearea contului are valabilitate 15 minute). Recomandarea lor este să soliciți un alt URL de creare cont după 15 minute de la ultima acțiune de regenerare link.

Te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

astra19
Junior entuziast

Am încercat în mai multe zile, am vorbit la asistență de mai multe ori și mi-au spus că problema este de la ei și se află în atenția departamentului competent. Nu știu ce să mai cred.

AproduValentin
Începător

Mergi intr-un Orange Shop si te rezolva ei. Si eu am avut aceeasi problema si azi am rezolvat cu cei din Shop

astra19
Junior entuziast

Din pacate, aceasta problema persista si nu este rezolvata de Orange Romania SA.

Imarin
Începător

Salutare!

Am inclusă în ofertă Orange HBO și HBO max însă nu pot activa, de fiecare dată când am sunat mi au zis ca e o avarie…cred ca e a 4 luna de avarie la activarea acestui serviciu;

Mi se pare rea intenție, și o reclamă mincinoasă, a mai pățit cineva asta?

voi face reclamație ANPC;

Atenție, nu vb de activare extra, și de una bonus inclusă în abonament.

Multumesc

astra19
Junior entuziast

Problema a fost rezolvată, dar în mod tardiv, ceea ce nu prea mi-a plăcut. 
Problema a fost rezolvată de către departamentul tehnic al companiei de la care a survenit și problema.

Mă bucur mult că s-a rezolvat și îți mulțumim pentru confirmare.

Ne spui, te rog, ce se întâmplase și cum s-a remediat? Poate fi util și pentru alți membri sau vizitatori.

astra19
Junior entuziast

Am încercat de mai multe ori să mă conectez de pe un PC, așa cum mi s-a spus. După ce mi s-a comunicat faptul că problema s-a rezolvat, în cazul meu, continua, apărându-mi aceeași eroare. M-am conectat în My Orange folosind un alt cont de e-mail în browser, iar de data aceasta a fost cu succes. Dacă nu făceam asta nu cred că reușeam să îmi fac contul HBO Max.

gabriel_radu85
Începător

Probleme conectare hbo max prin my orange.Ma poate ajuta cineva ?

Salut! Bun venit în Comunitate!

Ne oferi, te rog, mai multe detalii? Ce probleme de conectare ai?

buna ziua nu functioneaza de 2 luni de zile hbo max.Ma loghez prin furnizor my orange si da eroare ca nu pot sa ma autentific prin codul lor.

Ce eroare primești? Ai încercat și cu SMS la 3508 cu textul CONT HBO MAX?

am incercat prin my orange pe laptop.M-am logat prin codul lor prin my orange hbo max si imi da eroare.(Activarea contuliu hbo max nu a reusit.Rea procesul de activare.)Am incercat de doua ori si daca insist ma lasa sa intru dar imi afiseaza doar pagina de hbo max fara sa- mi fac cont. afisat in poza pe telefon.Iar prin sms imi scrie in engleza in poza afisata.