anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Orange TV - picat în Suceava

GEKO
Explorator entuziast

Voiam să văd meciul din semifinalele UCL dar pare că e picat semnalul, probabil se uită prea mulți clienți...?! A mai pățit cineva?

1 Soluţie acceptată‚

Cristian_2712
Junior

salut! 

Imi pare rau ca am vazut mesajul tau asa tarziu.

Zilele acestea stiu ca Suceava e una dintre zonele in care se/s-a unifica/t fosta retea (Telekom/OROC) cu reteaua proprie Orange , in ceea ce priveste serviciul de televiziune prin cablu (DVB-C), motiv pentru care, e posibil ca unele canale sa-ti apara fara semnal(schimbare de frecvente). 

poti incerca o rescanare a grilei tv si totul ar trebui sa fie in ordine ! 🙂 

Sper ca te-a ajutat mesajul meu si vizionare placuta la meciurile din weekend :)))

PS: n ar fi rau daca moderatorii din aceasta comunitate ar face un pic de efort sa ceara informatii de acest gen, de la departamentul tehnic al Orange, prin care , lucrarile de genul acesta sa fie pinned topicurile respective, find de o importanta majora 🙂 

e doar o sugestie 🙂 

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai putea să-l vizionezi folosind aplicatia Orange TV Go pe TV/browser/telefon.

Daca nu isi revine faci o sesizare in acest sens (probabil e ceva temporar). 

Poti accesa si link-ul de mai jos pentru a vedea o serie de canale tv:

https://www.tvzonehd.com/ 

GEKO
Explorator entuziast

Super site! Nu stiam de el! Mersi mult! ❤️

Cristian_2712
Junior

salut! 

Imi pare rau ca am vazut mesajul tau asa tarziu.

Zilele acestea stiu ca Suceava e una dintre zonele in care se/s-a unifica/t fosta retea (Telekom/OROC) cu reteaua proprie Orange , in ceea ce priveste serviciul de televiziune prin cablu (DVB-C), motiv pentru care, e posibil ca unele canale sa-ti apara fara semnal(schimbare de frecvente). 

poti incerca o rescanare a grilei tv si totul ar trebui sa fie in ordine ! 🙂 

Sper ca te-a ajutat mesajul meu si vizionare placuta la meciurile din weekend :)))

PS: n ar fi rau daca moderatorii din aceasta comunitate ar face un pic de efort sa ceara informatii de acest gen, de la departamentul tehnic al Orange, prin care , lucrarile de genul acesta sa fie pinned topicurile respective, find de o importanta majora 🙂 

e doar o sugestie 🙂 

GEKO
Explorator entuziast

Multumesc, da, am dat o rescanare si aparent totul este in regula! Multumesc!

20260509_134126.jpg

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dă o rescanare la TV și cine știe, poate se rezolvă situația ta.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@GEKO, s-a rezolvat situația? Serviciile sunt funcționale acum?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

GEKO
Explorator entuziast

Multumesc, da, am dat o rescanare si aparent totul este in regula! Multumesc!

20260509_134126.jpg