anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme mari internet nici o rezolvare din partea Orange!

matei_focsanean
Începător

Am facut numeroase sesizari legate de calitatea internetului din zona mea. Cade internetul in fiecare dimineata imi da acel mesaj "conectat fara internet" plus viteza nu este constanta. Conexiunea mea nu e stabila acum am 300 mbs, in 10 min scade la 90, pe urma 120 si tot asa. Sesizarea a fost verificata si din punctul de vedere Orange toate functioneaza in regula. Ce nu inteleg eu e ca problema nu e constanta adica nu pica si ramane picat, daca dau restart la modem de 4-5 ori isi revine. Din testele facute se pare ca in cazul meu furnizorul direct nu e Orange ci un anume Infinity Networks. Inteleg ca eu platesc factura la Orange si ei imi ofera servicii de mana a doua. Nu e nici o problema nu o sa mai prelungesc contractul si o sa popularizez calitatea serviciilor orange. Mi se pare inacceptabil ca orice sesizare Orange sa fie tratata cu superficialitate si "totul functioneaza perfect"... 

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Salut, Matei! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.

Dacă vrei să rugăm și noi colegii de la departamentul tehnic să mai verifice o dată, ne poți trimite codul de abonat în mesaj privat.

matei_focsanean
Începător

Multumesc, nu mai doresc suport. O sa renunt la abonament!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Cum adică îți oferă altcineva internet? Pe factură ce scrie!

Am intrat in ultima luna de contract si am optat sa nu mai prelungesc. 

Da providerul uneori e Infinity Networks nici macar voi nu stiti :)))))

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Eu sunt client și știu că e server pe Speed test by Ookla . Dar sigur, fiecare alege ce dorește!

Baftă!