eu am solicitat inlocuirea decodorului Kaon cu unul Samsung si mi s-a comunicat ca trebuie sa le platesc 50 eur...cata nesimtire din partea lor. In prima zi cand mi s-a facut instalarea, am sesizat faptul ca nu functioneaza subtitrarile si sunt dus cu vorba in continuu, pe motiv ca problema este cunoscuta si se va rezolva la un moment dat, dar nu se stie cand....consider ca am fost pacalit la momentul prezentarii serviciului de catre un angajat Orange si consider ca am fost indus in eroare si ca furnizorul ofera cu buna stiinta clienților sai un produs neconform. Intrucat nu mi s-a oferit nici o alternativa de rezolvare si mi s-a solicitat si taxa de 50 eur pt inlocuirea decodorului neconform cu unul functional, am depus cerere de reziliere si plangere la ANPC. Servicii de doi bani oferite de Orange, comunicarea cu angajatii execrabila (neprofesionisti, nu iti pot oferi un raspuns concret, o modalitate de rezolvare, o alternativa pentru remedierea problemei). Nu recomand nimanui acest serviciu, voi rezilia in urmatoarele luni si abonamentele de telefonie mobila...norocul nostru, al consumatorilor, este ca avem de unde alege, concurenta e acerba.