anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsa semnal tv in urma unei pene de curent

Luminita_2
Începător
In urma unei pene de curent electric, am ramas fara semnal la tv. Mentionez ca este cablu/fibra optica!
9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
@Luminita, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru sesizare! Ai și internet fix de la Orange? Acesta funcționează după pana de curent?

FLo1
#StarMember
@Luminita_2: Bun venit in Comunitate. Pentru siguranta, daca TV-ul este functional, verifica starea routerului (in cazul in care ai si internet) sau contacteaza Serviciul Clienti telefonic (apel la 300) sau chat Djingo (www.orange.ro/contact) pentru o verificare a retelei din zona ta. Revino pe acest topic cu stadiul solutionarii problemei.

Luminita_2
Începător
Da, am si internet orange dar acela functioneaza. Am resetat router ul, l am oprit si repornit de 3 ori, nimic! Semnal tv, lipsa! Am sunat la 300, am incercat impreuna rezolvarea situatiei, nimic. Acum astept echipa de la tehnic. Ma deranjeaza insa foarte mult ca, daca intarzii cu plata catre orange, esti penalizat. Daca din alte motive ajungi sa nu mai ai internet/semnal tv, nu numai ca nu ti se reduce costul facturii, nici nu sunt in stare sa recunoasca, ca au o problema. Te lasa sa crezi ca doar tu, acel abonat, ai o problema!! Pot spune ca desi sunt client orange de peste 12 ani, niciodata nu am intarziat cu plata vreunei facturi si lunar achit peste 130-140 euro!! O sa fac tot ce mi sta in putinta sa ma mut din retea, definitiv!!

FLo1
#StarMember
@Luminita: Daca tehnicul Orange cunoaste problema (intrucat ai dialogat cu ei) si la tine in casa nu sunt probleme, cu siguranta se va remedia defectul care poate fi undeva in zona unde locuiesti: un scurtcircuit, un aparat prea "incalzit", o siguranta cazuta... oricare poate fi problema. Merita sa faci o analiza si la vecini, daca au aceleasi furnizor de servicii TV. E posibil defectul sa fie mai mic decat se crede si mult mai usor de remediat.

DanielaH
Moderator
@Luminita, ne pare rău pentru situația descrisă de tine. Dacă deja ai depus o sesizare la noi, înseamnă că această situație este cunoscută și colegii noștri cu siguranță fac toate verificările necesare pentru remedierea problemei. Îți recomandăm să aștepti să aștepți intervenția tehnicianului. Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate când se va rezolva.

Luminita_2
Începător
Tocmai s a repus totul in functiune: am semnal tv!! Din cauza penei de curent, s au ars anumite piese si parti din instalatie care trebuiesc inlocuite. Tehnicienii, pe care ii si cunosc, sunt formidabili! Au reusit sa repuna totul in functiune deocamdata, urmand ulterior sa faca inlocuirile corespunzatoare. Felicitari tehnicienilor!! Insa operatorii orange, cea cu care am vorbit azi a doua oara, lasa de dorit. Voi cauta o oferta mai buna, una care sa includa in abonament si netflix, hbo go... si care sa nu pice la prima pana de curent! Asa ceva nu mi s a intamplat niciodata cand aveam rcs-rds sau net de cartier!! E rusinos pt o companie asa mare!

DanielaH
Moderator
@Luminita, mulțumim mult pentru feedback și ne bucurăm că s-a rezolvat repede. Te mai așteptăm în Comunitate.

Razvan
#StarMember
@Luminița, orice echipament se poate arde în urma unui șoc, poate a fost o tensiune mai mare de 250 V.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Din păcate, există situații din acestea, dar sunt independente de Orange sau de operatorii telecom, în general. Eu mai pățesc în mediul rural cu internetul de la Digi prin fibră, care își revine și după 20-30 minute. Din fericire, îl am pe cel 4g de la Orange, care funcționează fără probleme și rapid. Bine că s-a rezolvat!