anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme receptie NationalTV/N24/FavoritTV/Grila locala

rrich1974
Junior entuziast

Salut! Abia ce mi-am facut si eu abonament la TV prin cablu optic si deja am probleme. 

Posturile TV ale fratilor micula si cele locale se vad pixelat. Celelalte posturi se vad bine, ci nivel si calitate de semnal la 100%.

Ceea ce mi se pare curios este urmatorul fapt:  posturile nationalTV transmit si pe satelit, pe 16 grade, si acolo se vad la fel de rau. Eu suferez ca orange sa schimbe sursa semnalului fiindca pe orangetvgo se vede bine. Mai are cineva problema asta in judetul arges? multumesc! 

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

În Argeș sunt și eu, în două locații, Pitești și Ștefan cel Mare și nu am probleme din astea. Poate este ceva local, în apropierea ta, dar mai vezi și conexiunile, mufele etc. Așa am pățit și eu la prima abonare, când nu se vedeau bine toate canalele din grilă.

Vio73_0-1770052522700.jpeg

Vio73_1-1770052549916.jpeg

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

rrich1974
Junior entuziast

Pai si la celelalte de ce am semnal 100%?  Si atentie, la doua televizoare am aceeasi problema. 

Am asa favorit TV este pe 762 mhz, n24 634 mhz, iar nationalul TV pe 690.  E imposibil sa nu mai fie si alte canale pe una dintre frecventele astea. Nu ar trebui sa se vada si alea prost? 

Salutare,

poți să ai semnal 100% dar, SNR-ul slab din cauza conexiunilor slăbite. Splitere , mufe de slabă calitate. Există situații când conexiunile pot creea genul acesta de probleme .

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

Razvan
#StarMember

Salutare! La calitate cum stai cu puterea?, că din acea cauză îți apar macroblocuri.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

rrich1974
Junior entuziast

La national calitatea e 100%. La cele locale am calitate ceva mai mica, 89-95.

Eu totusi cred ca e de la ei, de la sursa semnalului.

LE. Pe frecventa 690 mhz am 8 canale, printre care protv hd care merge prfect.

Razvan
#StarMember

Ar putea fi o stație locală, dar dacă la @Vio73 merge foarte bine, nu știu ce să zic, solicită asistență tehnică și să vină să măsoare semnalul tv.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Încearcă să testezi direct cu un cablu din ONT în cel mai apropiat TV. E ciudat că doar aceste canale îți creează probleme, s-ar putea să fie o problemă temporară legată de transmisie. Poți încerca și o rescanare a grilei de programe.