la 07-07-2020 12:03 AM - editat ultima oară la 27-02-2025 02:50 PM de DanielaH
Salut. Am si eu urmatoarea problema cu un smart tv LG din 2019. Am instalat cablul, am introdus cardul si am scanat programele. Totul functioneaza cum trebuie doar ca de fiecare data cand deschid tv-ul, imi apare pe ecran o alerta care zice "Do you want to start tuning by CAM?". Daca dau No, dispare, dar apare iar dupa ce deschid TV-ul. Daca dau Yes, nu mai apare dupa, dar raman doar cu postul TVR 1 in cazul asta si trebuie sa scanez din nou toate programele. A mai patit cineva problema asta?
la 28-10-2021 02:53 PM
la 28-10-2021 05:10 PM
Am revenit cu răspunsul colegilor noștri.
Problema este, într-adevăr, la modul cum gestioneaza LG modulele. La fiecare revenire din standby, rebootează modulul și afișează mesajul respectiv. Același lucru îl face și Samsung, dar fără să afișeze mesajul. Înțelegem că este destul de deranjant, însă nu putem interveni cu nimic în ceea ce privește modul de funcționare al CAM-ului, astfel încât televizioarele LG (unele, deoarece nu toate au acest comportament) să nu mai afișeze mesajul respectiv. CAM-urile Orange au fost dezvoltate ținând cont de standardele internaționale. Recomandarea noastră este să sesizați această problemă și la LG, sa aibă în vedere și acest aspect.
@husar, ne bucurăm că ai găsit o soluție optimă pentru modelul tău de LG. Vom marca răspunsul tău ca soluție pentru a fi de folos și altor utilizatori. Mulțumim mult pentru feedback și te mai așteptăm în Comunitate.
la 11-10-2024 12:35 AM
dar oare de ce daca i dau "no" la tune by CI pot sa editez programele pe categorii de favorite?
cand i dau "yes" imi schimba ordinea punand Pro Tv pe 01 si imi dispar favorites si nici nu le mai pot edita.
Daca intru la Edit Favorites se blocheaza.
la 16-12-2021 04:07 PM
la 05-04-2022 09:08 AM
la 05-04-2022 10:28 AM
la 01-06-2025 10:37 AM
Suntem în anul 2025 și nici în momentul de față observ că Orange nu a găsit o soluție la această problemă.
Până mai acum câteva zile am avut un CAM CI de la alt operator și nu am avut probleme cu acest popup/mesaj stresant. Defapt nu l-am întâlnit pana acum la nici un operator în schimb am mai întâlnit problemă asta acum 3-4 ani la un samsung conectat la antena satelit prin DVB-S și cu card CAM tot de la Orange și la fel primeam mesajul acesta. A trebuit să mă mulțumesc că totuși aveam TV pentru că altă soluție de televiziune nu aveam în zonă.
la 01-06-2025 05:02 PM
Rezolvarea a dat-o @husar, o puteti vedea mai sus. Singura "problema" este ca optiunea respectiva apare doar daca schimbati limba "Viaccess" in Engleza! Pur si simplu, optiunea nu exista in "Informatii CI", daca limba este romana. Deci inca o data: limba engleza este necesara DOAR in gestionarea CAM.
la 01-06-2025 09:31 PM
Din păcate eu nu am această opțiune!
la 01-06-2025 10:50 PM
Trebuie sa schimbati "limba meniului" in engleza. Unde anume- asta depinde de TV LG al dvs, dar cu siguranta se poate. Nu stiu de ce submeniul in engleza "CI Information" are optiuni in plus fata de cel in romana "Informatii CI", dar asta este. Cel putin la mine asa a fost. Dupa ce rezolvati cum a indicat @husar, puteti reveni la meniul in romana!
la 01-06-2025 10:59 PM
Omule, nu înțelegi românește ca nu am această opțiune prezentată de husa și de alți? Pe ce limbă vrei să-ți vorbesc?
Te bagi în seama pentru ce?
Nici cei de la Orange nu au soluție pentru această problemă și tu ești zmeu!
Edit: Orange au o singură rezolvare: ca in loc de CAM să-mi dea un STB
la 02-06-2025 08:09 AM
Am inteles, omule, limba este buna, Nu te pot ajuta, Evident, nu aveam alta dorinta in afara de a ma baga in seama, intr-o zi de duminica, si iti ofeream precizari la solutia lui husar. MIe mi-au rezolvat problema, tie nu! Un receiver nu ti-am putut oferi, dar ti-a oferit Orange.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor