anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

HBO Max devine Max

Anonim
Neaplicabil

Platforma de streaming video HBO Max devine Max, iar din 21 Mai avem parte de noi abonamente, inclusiv de cel cu reclamă​

1685011614274.jpegWarner Bros. Discovery a anunţat oficial că HBO Max devine Max în mai multe ţări europene, printre care şi România.  Schimbarea va avea loc din 21 mai.

Max vine cu o grafică nouă, cu conţinut îmbunătăţit (vor exista producţii HBO, Warner Bros., DC Universe, Discovery Channel, TLC, ID, HGTV, titluri pentru copii și chiar Eurosport) şi abonamente diferite.

În prezent HBO Max este disponibil sub forma a două abonamente standard:

  • cu plata lunară la 4.99 euro;
  • cu plata anuală la 39.90 euro.

Screenshot-2024-03-21-at-20-53-39-HBO-Max-Vezi-HBO-Warner-Bros.-DC-Cartoon-Network-si-altele.pngÎncepând cu 21 mai vor exista trei tipuri de abonamente astfel:

 Basic;

  • va include publicitate;
  • utilizatorii vor putea folosi 2 dispozitive simultan;
  • conţinutul va fi redat în format FullHD;

 Standard;

  • utilizatorii vor putea folosi 2 dispozitive simultan;
  • conţinutul va fi redat în format FullHD;
  • va permite descărcarea în format offline pentru până la 30 de titluri.

 Premium;

  • utilizatorii vor putea folosi 4 dispozitive simultan;
  • conţinutul va fi redat în format FullHD sau 4K;
  • sonorizare Dolby Atmos;
  • va permite descărcarea în format offline pentru până la 100 de titluri.

Va exista de asemenea şi o extraopţiune pentru sport, una care va oferi o acoperire a evenimentelor sportive importante, printre care turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, transmisiunile Eurosport 1, Eurosport 2 și multe altele.

Din păcate nu avem informaţii legate de preţ, cert este că din 21 mai acestea vor fi diferite şi foarte probabil mărite în raport cu cele actuale.

Cât despre utilizatorii deja existenţi, aceştia îşi vor păstra profilurile actuale, preferinţele şi istoricul de vizionare. Rămâne de văzut unde vor fi încadraţi actualii utilizatori HBO Max prin extraopţiunile operatorilor tv, foarte probabil la abonamentul Standard.

Sursa articol: gadget.ro 

 

 

69 Răspunsuri 69

Daca inteleg bine modul de lucru al Netflix, HBO si restul, am o vaga impresie ca operatorilor (Orange, Vodafone, Telekom, etc) li se acorda un discount oferit mai departe clientilor finali, dar modul de lucru este impus de platforma (adica ce categorii de streaming se ofera).

twisted
Junior entuziast

Pai da ca in final e platforma lor (Netflix, Max, etc), dar Orange avand in vedere ca nu e tocmai "sc internet si cablu la bloc srl" ar fi trebuit sa negocieze dinainte posibilitatea de upgrade pe subscribtie stiind ca acel abonament pe care il ofereau se va trasnforma in unul total diferit de la data implementarii Max.

Sunt de acord si nu prea:

  • forta operatorilor este mare (comparativ, preturile "directe", respectiv preturile prin operator sunt mai bune ... prin operator)
  • in cazul de fata, HBO modifica tipul abonamentelor oferite. Nu intram in discutia ca HBO ofera serviciul, nu Orange, iar modul de tarifare depinde strict de HBO. Nu stiu sa fie vreo interventie a operatorilor asupra acestor servicii (ca abonamente, nu neaparat ca preturi).

Ca fapt divers: HBO este divizie a ATT (daca ai timp de istorie, ATT este un "Baby Bell", mostenitoare a firmei lu Graham Bell), dar, pe piata SUA, atat T-Mobile (Deutsche Telekom), cat si Verizon (la un moment dat, Vodafone UK a fost actionar la ei) il ofera. Evident, ofera abonamentele oferite de HBO si publicitatea (sau, mai bine zis, lipsa ei) depinde de abonamentul incasat de operator sau de alte conditii (numar de abonamente, valoarea individuala, etc).

Vom vedea in perioada urmatoare ce anume se va intampla. Nici la americani n-am prea vazut o detaliere prea exacta (ca sa fiu sincer, nici nu m-am informat prea mult in ultima perioada intrucat nu mai abonament la HBO Max si nici nu prea ma tenteaza sa-mi fac pentru perioada urmatoare.

PS:

  • Netflix a dat, intr-o oarecare masura, startul abonamentelor platite, dar cu limitari mai mari ("in aceeasi gospodarie"... iti spune ceva?).
  • Disney si-a creat propria platforma de streaming si si-a retras, in mare parte productiile (cel putin pe Netflix, dupa ce a aparut Disney+, am vazut ca disparusera destule titluri)
  • MAX si SkyShowtime au introdus abonamente cu publicitate
  • FilmBox a incetat sa mai ofere abonamente platite direct si se bazeaza doar pe cablisti.

twisted
Junior entuziast

Stii tu ceva, dar nu stii complet. HBO a fost detinut de AT&T impreuna cu tot Warner Bros-ul, de vreo 2 ani de cand a fost facut merger-ul cu Discovery AT&T nu mai are stake in el si sunt vreo cateva fonduri de investitii care detin majoritatea actiunilor de la WBD printre care BlackRock si Vanguard de care banuiesc ca ai auzit. AT&T nu mai are nici o treaba cu WBD.

Insa eu nu discut calitatea serviciului oferit in abonamentul de baza, pentru ca in 6-7 Euro cat costa optiunea MaxPack sa primesti si 5 canale de cablu premium si subscribtie la streaming cu 4K si altele e intradevar mult. Nu fac parte dintre cei scandalizati ca intr-o taxa un pic mai mare decat un pachet de tigari (cred, nu sunt fumator) nu primesti si ad-free si 4K si toate cele, eu vreau sa platesc diferenta pana la Premium insa nu am cui.

Problema mare mi se pare faptul ca nu pot fi upgradate. Era normal ca cineva de la Orange care pastreaza legatura cu WBD sa ceara posibilitatea de a upgrada conturile in caz ca sunt interesati de asta, aia mi se pare o idiotenie ca eu ca user nu pot sa fac upgrade fara sa fac alt cont direct la Max si in esenta sa platesc de 2 ori pentru un serviciu.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului.

Orange oferă momentan doar varianta Max Basic cu publicitate, cu mențiunea că nu există nicio diferenă de conținut între opțiunile Max cu și fără publicitate.

Opțiunea Basic cu publicitate include urmatoarele caracteristici:

  • vizionare pe 2 dispozitive simultan
  • rezoluție Full HD 1080p
  • transmisiune integrală a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Accesul la Max se face pe baza unei extra-opțiuni TV de canale liniare (HBO sau MaxPak), canale TV care nu au publicitate, iar Max este un beneficiu al acestor optiuni.

 

În ceea ce privește opțiunea Sport, pe un cont Max creat prin oferta Orange, aceasta se poate adauga doar prin plata cu cardul și nu direct pe factura Orange.

Problema este ca optiunea aia nu se adauga la ceea ce avem ci ne pun sa anulam abonamentul cu orange si apoi sa facem alt abonament separat si apoi sa adaugam sportul ca optiune. Rezultatul este asa. 15 lei Orange cu 25 lei noul abonament direct Max cu inca 15 lei optiune sport. Si toate astea ca Orange refuza sa puna link in cont de activare in plus a optiunii sport de 15 lei adica 3 euro. 

La abinamentul deja existent puteam sa achitam inca 3 euro prin Orange. Sau 4 euro ca sa si castigati ceva. 

twisted
Junior entuziast

Buna Daniela,

Varianta Max Basic este o mizerie dar problema nu este ce e oferit in ea ci faptul ca nici voi nici HBO nu oferiti o varianta de upgrade ceea ce e gresit. 
Despre diferenta de continut sa stii ca exista diferente si le-au anuntat si Max ca vor exista diferente de continut intre abonamente.

Also atata vreme cat accesul la Max se face prin activarea unei extra-optiuni platite, Max nu este un beneficiu ci este parte integranta al acelei oferte, faptul ca Orange ii zice beneficiu nu inseamna ca si asa e. Era beneficiu daca era accesul gratuit la Max neconditionat de activarea unei extra-optiuni la abonamentul deja existent. 
Mai bine v-ati pune de acord cu WBD pentru o solutie de upgrade al abonamentului pentru cei dispusi sa plateasca, sau eu ca client de 20 de ani (in vara) iau in considerare rezilierea, si nu cred ca sunt singurul in gandirea asta!

twisted
Junior entuziast

Ma chinui de 3 luni sa dezactivez optiunea de Max de pe cont sa se dezactiveze subscriptia platita de orange sa pot face una platita de mine, deja mi s-a dezactivat HBO-ul cu totul de pe cablu de cateva saptamani si vad ca Max-ul merge inainte....

Oameni buni, nu doresc sa fac alt cont in Max si sa pierd profilele actuale ... chiar nu gasiti o solutie impreuna cu Max pentru cei care vor sa plateasca ? Va bateti joc de clienti chiar in asa hal ?

@twisted, s-a rezolvat situația cu opțiunea Max?

twisted
Junior entuziast

Intr-un final la o saptamana dupa mesaj si mai bine de 3 luni de trial and error cu diferiti angajati de la suport clienti, da au reusit sa dezactiveze optiunea si sa apara ca dezactivata si in sistemul celor de la Max sa-mi pot face abonament pe contul existent cu plata direct de pe card. Dar sincer nu m-as lauda cu asa ceva....